Stiri Locale

Nouă arestări lângă Sighişoara

horacredit.ro/somproduct.ro

furturi din locuinţe (Copy)9 bărbaţi, bănuiţi de furturi din locuinţe, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în urma unei acţiuni desfăşurate, pe raza localităţii Albeşti.

La data de 6 aprilie a.c., poliţişti de la Secţia de Poliţie Rurală Sighişoara şi Postul de Poliţie Albeşti, au desfăşurat o acţiune cu efective mărite, pentru documentarea activității infracționale unui grup de persoane implicat în comiterea de furturi din locuințe și societăți comerciale.

În urma acţiunii, 13 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că 9 dintre persoanele în cauză sunt bănuite de furturi comise în perioada 2014 – 2016, în 11 dosare penale, înregistrate iniţial cu autor necunoscut.

Poliţiştii au reuşit recuperarea a 63% din valoarea totală a prejudiciului de aproximativ 20.700 lei.

S-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea celor 9 persoane pentru 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, pentru 4 dintre bănuiţi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighişoara a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, iar 5 dintre aceștia au fost prezentaţi instanţei care a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Sursa: punctul.ro

110 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

One Comment

  1. Mai lasati-va de minciuna, Albestiul este o pepiniere de hoti bine organizata(se stie de cine)Iar poitia sighisoara ii protejeaza!

    Sper ca macar voi sa imi publicati comentariul!!

Lasă un răspuns

Back to top button