Home StiriStiri Locale Nou incendiu la groapa de gunoi a Sighişoarei

Nou incendiu la groapa de gunoi a Sighişoarei

de Ana Moldovan
4 views

Un nou incendiu a izbucnit la groapa de gunoi a municipiului Sighişoara, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Gunoaiele ard cu degajare mare de fum, pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi.

„Incendiu groapă de gunoi în municipiul Sighişoara. Intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sighisoara. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă pe o suprafaţă de aprox. 400 mp”, a transmis, luni seară, ISU Mureş. Ei au precizat că în momentul de faţă sunt degajari mari de fum la incendiu, fiind transmis un mesaj pentru avertizarea populaţiei prin intermediul aplicatiei RO-Alert.

Şeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a afirmat, luni seară, că la ultimul incendiu, groapa de gunoi de la Sighişoara a ars mocnit o lună de zile. Momentan, Berceanu afirmă că fumul nu ajunge în zone locuite, dar „suntem la mila vântului”. Într-o intervenţie la Digi24, el a precizat că incendiul poate fi periculor „doar în proximitate, dar în proximitate nu avem locuinţe, dar fum oricum se ridică. Mirosul acesta de gunoi ars se poate răspândi pe kilometri în jurul gropii, în funciţe de direcţia vântului”. El a mai spus că ultima dată când a luat foc groapa de gunoi, a ars mocnit o lună de zile.

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments