horacredit.ro/somproduct.ro
Stiri Locale

Noi asistente, infirmiere si brancardieri la Spitalul Municipal Sighisoara

spitalul-municipal (Copy)De astazi noi asistente, infirmiere si brancardieri la Spitalul Municipal Sighisoara.

Potrivit directoarei Spitalului Municipal Sighisoara, Masca Aurelia astazi s-a finalizat si s-a facut repartitia la nivelul Spitalului pentru aceste posturi.

“ Astazi s-a finalizat si s-a facut repartitia pentru concursul organizat la nivelul Spitalului pentru asistente, infirmiere, ingrijitoare, registratori medicali si brancardieri. Au reusit un numar de opt asistente care au fost repartizate pe sectiile mari : Pediatrie, Ginecologie, Compartimentul Primiri Urgente, ATI si la Compartimentul Nou Nascuti. In cazul infirmierelor, au promovat concursul trei persoane, repartizate la Pediatrie, Pneumologie si Chirurgie. La Compartimentul Primiri Urgente a fost repartizat un brancardier iar la Sectia Medicala un registrator medical, aici fiind o concurenta de sapte persoane pe un post.”

Directoarea spitalului a mai declarat si ca in aceasta perioada sunt in derulare concursurile pentru ocuparea posturilor de medici pentru diferite specialitati.

“ Examenele pentru medici sunt in derulare, vor avea loc la Clinica Universitara din Targu Mures. In data de 14 martie va fi sustinut examenul pentru Chirurgie Generala, Chirurgie Vasculara si Pediatrie iar in zilele de 16 si 17 martie examenele pentru sectia Ginecologie, sectie la care sunt trei medici inscrisi pe un post.”
SURSA: Radio Son Sighisoara

160 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button