Stiri Locale

Nicolae Poşta: candidat pentru Primăria Sighişoara

horacredit.ro/somproduct.ro

PRU Sighişoara_nicolae posta_70Delegaţia Biroului Executiv Judeţean al Partidului România Unită (PRU) Mureş a participat vineri, 1 aprilie, la constituirea filialei municipiului Sighişoara, prilej cu care a fost anunţat candidatul propriu pentru funcţia de primar al municipiului Sighişoara, la alegerile locale din 5 iunie 2016, în persoana lui Nicolae Poşta, liderul PRU Sighişoara.

Contactat de cotidianul Zi de Zi, Nicolae Poşta a precizat că este onorat de propunerea făcută de colegii de partid, respectiv de a candida pentru funcţia de primar al municipiului Sighişoara. „Am luat această hotărâre, de a candida pentru funcţia de primar al municipiului Sighişoara, din dorinţa de a realiza cât mai multe lucruri bune pentru sighişoreni, pe toate planurile. Eu sunt cunoscut ca interpret de muzică populară şi ca om de cultură, multă lume mă percepe ca fiind interpretul Nicu Poşta, cel care a realizat Festivalul Naţional de Folclor timp de zece ani, însă aş vrea să aduc la cunoştinţa publicului faptul că eu sunt absolvent a trei instituţii de învăţământ superior, respectiv Psihologie, Inginerie şi Muzică. De asemenea, am absolvit două masterate, în domeniul muzical şi în cel al sociologiei”, a declarat preşedintele PRU Sighişoara.

De asemenea, liderul PRU Sighişoara a dezvăluit şi câteva priorităţi din programul electoral propus alegătorilor. „Mă preocupă îmbunătăţirea proiectelor Sighişoarei, atât în plan social cât şi în plan cultural. De asemenea, intenţionez să încurajez micii întreprinzători, dar şi marii întreprinzători, prin realizarea de traininguri, workshop-uri, conferinţe, astfel încât investitorii să fie interesaţi de această zonă frumoasă a Ardealului. Un alt obiectiv pe care mi l-am propus este dezvoltarea turismului, fiind cunoscut faptul că Sighişoara este o perlă a Transilvaniei, o perlă a Europei. N-aş lăsa pe ultimul loc partea socială, pentru că având formarea în Psihologie şi Sociologie sunt foarte preocupat de faptul că foarte mulţi tineri au abandonat învăţământul sau se confruntă cu probleme sociale, de perspectivă şi de realizare a unei cariere profesionale. E nevoie de proiecte în acest sens pentru a le oferi o a doua şansă, dar am în vedere şi proiecte dedicate tinerilor cu performanţe deosebite la învăţătură, care ne reprezintă cu cinste Sighişoara. Trebuie puşi în valoare, trebuie apreciaţi, trebuie organizate întâlniri între ei şi publicul sighişorean şi cei merituoşi trebuie apreciaţi aşa cum se cuvine de administraţia locală”, a subliniat Nicolae Poşta.

sursa: zi-de-zi.ro

114 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button