Judetul Mures

Nereguli la programul ”Lapte și corn” în județul Mureș

horacredit.ro/somproduct.ro

Comisarul șef al Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Mureș, Liviu Todoran, a arătat ieri, în ședința Colegiului Prefectural, că în multe zone ale județului programul ”Lapte și corn” nu funcționează așa cum prevede contractul.

În unele școli încă nu s-a început distribuția, iar în alte situații produsele nu sunt conforme sau nu se respectă rețeta aprobată.
Șeful CJPC Mureș, Liviu Todoran:

În afară de Ghindari și Gornești, unde încă nu s-au dat produse, în alte școli, conform adresei și solicitării Prefecturii, nu s-au distribuit mere, iar acolo unde s-au distribuit mere, sunt sub calitate. În fiecare an există în jurul datei acesteia anumite probleme pe care, fie directorii de școală, fie părinții, ni le sesizează.

Liviu Todoran a mai precizat că este imposibil de respectat contractul de distribuție, care prevede livrarea produselor între orele 7 și 10.
În majoritatea cazurilor, șoferii știu unde este cheia și deschid ei singuri spațiile de depozitare, unde lasă produsele, în timpul nopții:

Numărul mare de școli, traficul, greutățile școlare, necesită ca distribuitorul să aducă produsele în timpul nopții. Spațiile sunt de invidiat. Nu există în țară condiții cum există în cadrul școlilor din județul Mureș, peste tot se respectă condițiile igienice, dar nu se vor distribui niciodată produsele între 7 și 10.

Peste 55.000 de elevi din județul Mureș beneficiază de acest program, asigurat în mare parte de Consiliul Județean Mureș, iar în unele localități, produsele sunt asigurate prin grija primăriilor.

4 - VIZUALIZĂRI

Sursa
radiomures.ro

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button