Judetul Mures

MURES: Bărbatul care a vrut să răpească o fetiță la Nimigea, spune că voia doar să îi arate cum se autosatisface

horacredit.ro/somproduct.ro
Bărbatul din Sângeorgiu de Mureș care ar fi încercat ieri să răpească o copilă este căsătorit și are trei copii, unul având doar câteva luni. Mai mult, cumnatul său ar fi participat la Vocea României și ar fi ajuns în finala competiției.

Un tânăr din Sângeorgiu de Mureș a fost reținut ieri, fiind suspectat că ar fi încercat să răpească o copilă de doar 12 ani, din Nimigea, în timp ce aceasta mergea spre școală.

„În timp ce persoana vătămată minoră se deplasa spre unitatea școlară, a fost abordată de suspect, care a solicitat să vină la el în mașină, însă fetița a refuzat. Ulterior, acesta încercând să o tragă pe minoră, spre el, scoțând mâna pe geamul autoturismului. Întrucât fetița s-a panicat și a început să strige, suspectul a părăsit locul faptei demarând în trombă. Suspectul a recunoscut în parte săvârșirea faptei susținând că a dorit să îi arate fetiței cum se masturbează”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Mariana Țiganetea, prim procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud.

Culmea, în timp ce încerca să răpească copila, bărbatul se deplasa spre Borșa, cu autoturismul de serviciu. După întâmplare, acesta și-a continuat drumul, și-a făcut treaba la Borșa și s-a întors spre casă pe același traseu, fiind prins pe raza localității Romuli.

Bărbatul este căsătorit și mai mult, are trei copii, unul dintre ei având doar câteva luni. Soția sa ar fi sora unui fost concurent de la Vocea României, ajuns în finala competiției de la ProTv, care în prezent ar colabora cu Smiley în echipa Hahaha Production.

6 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button