Stiri Naționale

Mureş: 1,5 kg cannabis și hașiș din 3 percheziții domiciliare

horacredit.ro/somproduct.ro

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Târgu Mureş au anunţat, joi, reţinerea şi arestarea preventivă a unui bărbat după ce, în urma unor percheziţii au fost ridicate peste 1,5 kilograme de cannabis sub formă de plante verzi şi muguri uscaţi şi rezină de cannabis, cunoscută sub denumirea de haşiş, care urmau să fie comercializate.

„La data de 12.08.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Târgu Mureş au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic intern de droguri de risc. La aceeaşi dată, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu Mureş împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Târgu Mureş au efectuat un număr de 3 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate peste 1,5 kg de droguri de risc, respectiv cannabis (sub formă de plante verzi şi muguri uscaţi) şi rezină de cannabis (haşiş) ce urmau a fi comercializate. În cursul zilei de astăzi (joi, n.r.), Tribunalul Mureş a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, a anunţat Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Târgu Mureş, într-un comunicat de presă.

DIICOT a arătat că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

28 - VIZUALIZĂRI

Sursa
AGERPRES

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button