Stiri Locale

Minoradin Sighisoara disparuta

horacredit.ro/somproduct.ro

PUNCA-ANTONELAPoliţiştii din Mureş caută o minoră de 16 ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu la un magazin din Sighișoara, unde era angajată pe perioada vacanței și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau la 0265-202467, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
Poliția Municipiului Sighișoara a fost sesizată că, la data de 16 iulie a.c., PUNCA ANTONELA, de 16 ani, din satul Saeș, comuna  Apold,  judeţul Mureș, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, la magazinul din Sighișoara, unde era angajată pe perioada vacanței și nu a mai revenit până în prezent.
Aceasta are aproximativ 1,58 m înălţime, păr șaten lung, ochi căprui.
La momentul plecării, adolescenta purta pantaloni de stofă de culoare deschisă, pulover de culoare roz şi pantofi sport de culoare albă, având asupra ei o geantă de umăr de culoare roşu cu negru, cu inscripţia ,,Canada’’.
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau la 0265-202467, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

489 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button