Stiri Naționale

Mediaș: Zeci de persoane evacuate din cauza unui incendiu izbucnit într-un bloc

horacredit.ro/somproduct.ro

O țigară aprinsă aruncată la întâmplare a condus la izbucnirea unui puternic incendiu, zeci de locatari ai unui bloc fiind evacuați.

Joi dimineața în jurul orei 5, Secția de Pompieri Mediaș a intervenit de urgență cu 15 pompieri militari, două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la mai multe obiecte de mobilier, respectiv canapea și dulapuri, depozitate în casa scării la parter într-un bloc de pe strada Tineretului din Mediaș.

Pompierii au acționat rapid și au evacuat aproximativ 30 de persoane dintre care 10 persoane au fost evacuate de către pompierii militari cu ajutorul autospecialei de salvare și intervenție la înălțime.

Intervenția rapidă a salvatorilor a condus la localizarea incendiului în cel mai scurt timp fără ca acesta să se propage în interiorul apartamentelor. Incendiul a fost lichidat în aproximativ două ore. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al unei țigări aruncată aprinsă.

 

2 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button