Stiri Naționale

Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte PSD!

horacredit.ro/somproduct.ro

După 9 luni de interimat, Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte al PSD. Contracandidatul său, Eugen Teodorovici, nici nu s-a prezentat la Congres, în semn de protest. Marcel Ciolacu s-a dezis de era Liviu Dragnea şi a susţinut că vremea tătucilor a apus în  PSD. Sorin Grindeanu s-a întors în partid şi a primit funcţia de prim-vicepreşedinte.

Marcel Ciolacu a cîștigat cu 1310 voturi pentru, 91 de delegați votând pentru Eugen Teodorovici, iar 49 de voturi fiind nule. Marcel Ciolacu a ținut un scurs discurs la finalul lucrărilor.

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu: „Aș dori să vă mulțumesc pentru votul de astăzi. Mă obligă acest vot. Votul de azi nu e dat lui Marcel Ciolacu, este dat unei echipe. Am dus aproape nouă luni de zile, împreună cu Paul Stănescu, echilibrul în acest partid. Nu ne-am grăbit să facem alegeri hazardate, doar ca să fim noi aleși. Mă simt împlinit astăzi că am reușit să facem cea mai performantă echipă în acest moment în PSD. Vreau să avem o cu totul și cu totul altă abordare față de români. O să mă țin de absolut toate promisiunile.Vă mulțumesc și declar închise astăzi lucrările Congresului Extraordinar.”

 

16 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button