drmax.ro/
Firme din sighisoara

Lidl Sighișoara


interlink.ro

Lidl este un lanț de magazine de tip discount fondat în Germania, operat de concernul Lidl Stiftung & Co. KG cu sediul în orașul Neckarsulm. Lidl deține peste 10.000 de magazine la nivel internațional. Acestea se află situate în Germania, Franța, Austria, Belgia, precum și în alte țări din Europa de Vest, Europa Centrală, Europa de Nord și Europa de Est.

„Misiunea noastră este a le oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente, în zone din imediata lor vecinătate. Fiind un discounter, ne concentrăm pe ceea ce este esențial. Datorită eficienței proceselor noastre interne și parteneriatelor de încredere cu furnizorii, clienții noștri se pot baza întotdeauna pe calitatea recunoscută și pe prospețimea produselor Lidl. Angajații noștri se dedică în fiecare zi pentru a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături cât mai plăcută.

Suntem în permanență atenți la dorințele și feedback-ul clienților noștri. De exemplu, de aceea, este important să avem la raft o proporție cât mai mare de produse locale.

Suntem conștienți de răspunderea pe care o avem față de angajații și partenerii noștri, dar și față de mediu și de societate. Din 2011 suntem o prezență de succes în România ca un angajator dinamic și de încredere. Ca parte din grupul Schwarz cu sediul în Neckarsulm, Germania, ne numărăm printre companiile de top în domeniul comerțului cu amănuntul de produse alimentare din Europa – și chiar mai departe. ”

 

Acesta este Lidl – un model puternic de afaceri, o cultură puternică

Pentru că suntem un discounter, eficiența stă în centrul acțiunilor noastre, iar modelul nostru de business extrem de clar este cheia succesului. Valorile noastre sunt baza activității noastre zilnice. Nu urmărim profitabilitatea cu orice preț: Lidl își asumă răspunderea în egală măsură față de angajați, mediu și societate. Directivele clare și un sistem fundamental de valori constituie baza unei relații armonioase în cadrul companiei și în colaborarea cu partenerii noștri. Mai multe informații privind valorile, principiile noastre și dezvoltarea companiei sunt disponibile aici.Afla mai multe!

Gama noastră de produse – calitate pentru toți

Promisiunea noastră este prospețime și calitate la cel mai bun preț posibil – și asta în fiecare zi. Depunem eforturi pentru a oferi în fiecare zi clienților noștri o gamă clară de produse, iar în cadrul săptămânilor tematice, să le oferim varietate. De la alimente proaspete până la articole apreciate la nivel internațional și specialități locale și până la articole textile și de uz casnic. Astfel, clienții noștri pot alege între mărci renumite și mărcile proprii Lidl, cu o calitate premiată la nivel internațional. Produsele regionale și de sezon completează sortimentul nostru . Mai multe informații privind sortimentul nostru și cerințele privind calitatea sunt disponibile aici.

Sustenabilitate – Pentru un viitor mai bun

Să acționăm astăzi pentru mâine – aceasta este deviza noastră. Pentru noi, sustenabilitatea înseamnă în primul rând să ne îndeplinim zi de zi promisiunea privind calitatea. Responsabilitatea, comerțul echitabil și producția sustenabilă reprezintă aspecte extrem de importante în cadrul proceselor noastre. Ne asumăm responsabilitatea economică, socială și ecologică și depunem eforturi constante pentru dezvoltarea modelului nostru de business și pentru a trasa un viitor sustenabil. Ce înseamnă mai exact acest lucru pentru noi și cum acționăm în acest sens?

Afla mai multe!

Conceptul corect pentru fiecare locatie – Imobiliare

Peste tot în țară, magazinele Lidl oferă de fiecare dată aceeași experiență excelentă de cumpărături. Cele peste 300 de magazine Lidl din România și cele aproximativ 11.550 de magazine și aproape 200 de centre de logistică la nivel mondial ne-au adus statutul de experți pentru construcția eficientă a magazinelor noastre. Deși unitățile noastre au un concept standard, rămânem flexibili și căutăm cele mai bune soluții pentru a integra magazinele noastre în specificul zonelor în care sunt amplasate. O rețea logistică puternică, ce include centrele noastre logistice și magazinele, asigură o aprovizionare eficientă.
Afla mai multe!

bottegaverde.ro
Source
Lidl

Related Articles

3 Comments

Lasă un răspuns

Back to top button