Stiri Locale

Licitatie pentru reabilitarea caii ferate Brasov- Sighisoara

horacredit.ro/somproduct.ro

sncfrCompania Naţională de Căi Ferate CFR SA a lansat licitaţia deschisă pentru reabilitarea tronsonului feroviar Braşov – Sighişoara, valoarea estimată a contractului fiind de 3,1 miliarde de lei (fără TVA), a anunţat compania, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, sursa de finanţare este asigurată de Comisia Europeană (CE), prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei (CEF), în proporţie de 85%, iar cofinanţarea în proporţie de 15% de la bugetul de stat.

„Reabilitarea celor două secţiuni Braşov – Apata şi Cata – Sighişoara, în lungime totală de 86 de kilometri, va contribui la atingerea obiectivului principal de promovare a mobilităţii sustenabile pe secţiunea Frontiera Ungara – Curtici – Arad – Simeria – Sighişoara – Braşov, prin: creşterea vitezei de circulaţie la 160 km/h, reducerea duratei de transport, creşterea siguranţei feroviare, facilităţi pentru accesul persoanelor cu mobilitate redusă, introducerea sistemelor moderne de semnalizare şi de management al traficului, respectiv îmbunătăţirea gradului de confort oferit călătorilor în staţiile de cale ferată”, se menţionează în comunicatul CFR.
pieseautoscan.ro
 

Compania precizează, totodată, că, în scurt timp, va fi lansată şi licitaţia pentru secţiunea de mijloc Apata – Cata, pentru care CFR SA a semnat contractul de finanţare cu Comisia Europeană în luna noiembrie 2016.

Anunţul de participare la procedura licitaţie deschisă şi documentaţia de atribuire sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (SEAP), pe www.e-licitatie.ro.

Termenul-limită pentru primirea ofertelor este 1 februarie 2017, ora 16:00, iar deschiderea acestora este programată pentru data de 27 februarie 2017, la ora 18:00.

89 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button