Uncategorized

Județele cu cea mai mare incidență a cazurilor de COVID-19!

horacredit.ro/somproduct.ro

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat și coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor. Mai jos aveți graficul realizat în baza raportărilor primite de CNCCI de la Direcțiile de Sănătate Publică.

Județele în care rata de infectare cu COVID-19 a crescut

Sibiu este județul cu cel mai mare indice al numărului de îmbolnăviri la mia de locuitorit, iar aici vor intra în vigoare noi măsuri, începând de luni, 16 noiembrie. La raportarea de duminică, Sibiu are o incidență de 8.31 bolnavi la mia de locuitori. Următorul județ în top este Timiș, unde s-a depășit rata de infectare de 7.56 de îmbolnăviri la mia de locuitori.

Pragul de 6 a fost depășit în județele Alba; Brașov și Timiș, iar județele care au depășit rata de 5 sunt Arad; Bihor; Constanța; Mureș; Salaj, dar și municipiul București, care a înregistrat, la ultima raportare, o rată a incidenței de 5.16.

Județe cu o incidență sub 3 / 1000 de locuitori

Județele Bacău; Botoșani; Brăila; Buzău; Călărași, Caraș – Severin; Galați, Giurgiu; Gorj; Harghita; Ialomița; Mehedinți; Neamț; Olt; Suceava, Teleorman; Tulcea; Vrancea și Vaslui.

 

5 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button