Stiri Naționale

Incendiu de proporții la Consiliul Județean Caraș-Severin VIDEO

horacredit.ro/somproduct.ro

UPDATE ora 21.30: Un incendiu a izbucnit, marţi, în jurul orei 20.00, la ultimul etaj al clădirii care găzduieşte cele mai importante instituţii ale judeţului Caraş-Severin.

Pompierii au fost alertaţi de către trecători, care au observat flăcări la ultimul etaj al clădirii, practic într-un pod improvizat unde sunt instalate mai multe antene de telefonie.

După cum au anunţat reprezentanţii Detaşamentului de Pompieri Reşiţa se intervine cu patru echipaje de pompieri şi trei autospeciale de stingere, cu apă şi spumă. La faţa locului a ajuns şi autospecială cu scară.

Până în momentul de faţă, pompierii au anunţat că nu au fost identificate victime.

În sprijinul pompierilor din Reşiţa au fost trimise încă patru maşini de la ISU Timiş, două autospeciale cu apă şi spumă şi două autoscări.

Cu eforturi susţinute, pompierii au reuşit stingerea incendiului, după aproximativ două ore. Preventiv la faţa locului va rămâne un echipaj pentru supravegherea zonei. Momentan nu se cunoaşte exact cauza izbucnirii focului, urmează ca în zilele următoare să se facă o cercetare în urma căreia să se afle exact de ce a luat foc clădirea.


– Știrea inițială:


Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița au fost alertați printr-un apel la 112 de izbucnirea unui incendiu în podul clădiri care găzduișete Consiliul Județean Caraș-Severin și Prefectura Caraș-Severin.

Din fericire, până acum nu au fost anunțate victime.

Patru echipaje de pompieri intervin la fața locului, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de stingere cu scară.

95 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button