Judetul Mures

În județul Mureș nu sunt restricții în deschiderea restaurantelor

horacredit.ro/somproduct.ro

De azi se redeschid restaurantele și cafenele în spațiile interioare de servire a clienților, însă acest lucru este posibil doar în județele în incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 din ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 1,5/1.000 de locuitori.

Administratorii restaurantelor și cafenelelor trebuie să asigure o distanță de minimum 2 metri între mese și să limiteze ocuparea meselor la maximum 6 persoane la o masă.

Se menține interdicția pentru activități de tip bar/club/discotecă, în schimb se deschid cinematografele și instituțiile de cultură, cu respectarea normelor de protecție.

A crescut și numărul persoanelor care pot participa la evenimente private, la evenimentele private organizate în interior pot participa maxim 50 de persoane, iar la cele organizate în exterior cel mult 100 de persoane.

Județul Mureș are o rată de îmbolnăviri mică, așa că nu se impun mai multe restricții, a explicat purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului – Județul Mureș, Damian Samoilă.

Având în vedere că, în județul Mureș, rata de incidență cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile este de 0,29 la mia de locuitori, rată situată sub limita de 1,5 la mia de locuitori, stabilită de Guvernul României, la această dată nu există restricții la reluarea activității.

 

Programul de lucru al operatorilor economici menționați nu poate începe înainte de orele 06:00 și nu se poate prelungi după orele 24:00, ultima comandă putând fi preluată cel târziu la ora 23:00.

2 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button