horacredit.ro/somproduct.ro
Stiri Locale

In 2004 Comisarul Corman, demis pentru ca nu a linistit gastile din SIGHISOARA( in 2016 este la fel)

Seful Politiei Sighisoara, comisar-sef Ioan Corman, precum si alti doi ofiteri ai Politiei Sighisoara, au fost destituiti din functiile de conducere, in urma unui control al Ministerului Administratei si Internelor, care a scos la iveala mai multe nereguli in activitatea acestora.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Mures, remis, ieri, presei, destituirile au fost luate in urma unui control efectuat de ofiteri din cadrul Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor, dupa ce au fost primite mai multe plangeri din partea unor cetateni din municipiul Sighisoara.

 

Astfel, pentru nereguli constatate in activitate – lipsa de profesionalism in gestionarea unor conflicte intre gastile locale si coordonarea defectuoasa a intregii activitati de politie – comisarul sef Ioan Corman a fost eliberat din functia de sef al Politiei municipiului Sighisoara, urmand a primi o alta insarcinare, potrivit competentei, in cadrul IPJ Mures, se arata in comunicatul IPJ Mures.
In locul sau, la comanda Politiei Sighisoara a fost imputernicit, prin dispozitia sefului IPJ Mures, pana la organizarea concursului de ocupare a functiei vacante, comisarul sef Ioan Serban.
Alaturi de seful Politiei Sighisoara au mai fost sanctionati seful Biroului de Investigatii Criminale de la Politia Sighisoara, comisarul Silviu Lepadat, precum si un ofiter specialist din cadrul aceluiasi birou, subcomisarul Liviu Muntean.
Comisarul Silviu Lepadat a fost eliberat din functia de sef Birou Investigatii Criminale, iar subcomisarul Liviu Muntean a fost sanctionat prin diminuarea drepturilor salariale cu 10 la suta pe o perioada de trei luni.

1.100 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button