Cazare în Sighisoara

Hotel Transilvania Sighisoara

horacredit.ro/somproduct.ro

SIGHISOARA- “BIJUTERIA MEDIEVALA A ROMANIEI” isi asteapta vizitatorii pentu a-si dezvalui misterul strans intre zidurile imbatranite de vreme in sutele de ani de istorie. De-a lungul existentei sale Sighisoara a fost un punct de intersectie al principalelor drumuri astfel incat

Situat la periferia Sighișoarei, acest hotel nepretențios se află la 2 km de Casa Vlad Dracul, de gara din Sighișoara, precum și de Cetatea Sighișoara, care datează din secolul XIII.

Camerele și apartamentele simple au Wi-Fi, televizoare cu ecran plat și minifrigidere. Unele au tavane cu grinzi expuse, spații de relaxare și/sau mansardă.

Există un bar/restaurant simplu care servește preparate din bucătăria tradițională chinezească, cu posibilitatea de a lua masa pe terasă. Este disponibilă parcarea.

Punem la dispozitia si confortul clientilor nostri un numar de 15 camere ( single,duble si 2 apartamente ) in care dorim sa regasiti o atmosfera calda si relaxanta avand la dispozitie Televizor , internet WI-FI, frigider cat si Aer Conditionat individual cu bai adaptate celor mai inalte standarde .Iar pentru siguranta autoturismului dispunem de parcare proprie supravegheata video.

Cu o capacitate de 60 de locuri si atmosfera primitoare fie pentru a lua masa fie pentru a petrece evenimente de familie intr-un mediu discret si odihnitor Restaurantul nostru va ofera un meniu bogat in specialitati atent selectate pentru a satisface cele mai pretentioase gusturi de la Preparate traditionale pana la meniul exotic imprumutat din Bucataria chinezeasca .

Orașul Sighișoara este renumit pentru Turnul cu ceas din secolul al XIII-lea, care gazduiește în prezent Muzeul de Istorie. Oaspeții pot vizita, de asemenea, Cetatea Sighișoara, construita de sași în secolul al XII-lea.

Adresa: Strada Nicolae Filipescu, Nr 1A
Telefon  : 0317.146.835  / 0265 770 500/   0773745089

Email:  office@hoteltransilvaniasighisoara.ro /  hoteltransilvaniasighisoara@gmail.com

www.hoteltransilvaniasighisoara.ro

34 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button