fashiondays.ro
Cultura

Hotel Claudiu Sighișoara


interlink.ro

Hotelul Claudiu se află într-o zonă liniștită din Sighișoara și oferă restaurant și bar în stil bavarez. Acest hotel este situat într-o clădire din anul 1638. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în toată proprietatea.

Fiecare cameră are birou, minibar și TV. Toate camerele includ baie cu duș și articole de toaletă gratuite. Suitele Junior sunt dotate cu canapea.

Proprietatea servește micul dejun tip bufet. Hotelul Claudiu oferă serviciul de închirieri auto.

Lacul Șercheș este la 1 km de proprietate, iar Cetatea Sighișoara se află la cel mult 5 minute de mers cu mașina. Gara este la 2,7 km.

Acesta este locul preferat de turiștii din Sighişoara, conform comentariilor independente.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,3 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Hotel Claudiu: a fost modernizat dintr-un imobil datând din anul 1683, făcând parte din Brâul Cetății Sighișoara. Acesta este dotat la cele mai înalte standarde occidentale având consultanță de specialitate din Germania. Deținem un total de 36 locuri de cazare formate din 10 camere duble, 6 camere single și un mini apartament.

Camerele: sunt dotate cu: grupuri sanitare proprii, duș, articole de toaletă gratuite, televizoare racordate la televiziunea prin cablu și acces la internet wireless.

Hotelul: are un restaurant-bar cu o capacitate de 58 locuri într-un ambient plăcut și prietenos după stilul bavarez. Puteți începe ziua cu un mic dejun tip bufet. Meniul din care puteți alege este unul foarte variat, ce include o gamă selectă de vinuri.

Telefon+40 265 779 882.   /   +40 770 355 865.  /  +40 744 823 101.

Email: office@hotelclaudiu.ro

Site: https://www.hotelclaudiu.ro/

bottegaverde.ro

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button