Stiri Naționale

HOTĂRÂRE! Meidatorii vor promova educația judiciară în școli

horacredit.ro/somproduct.ro

Mediatorii au din ce în ce mai multe lucruri de făcut din punctul de vedere al actului de Justiție. Astfel, Consiliul de Mediere (CM) a încheiat mai multe protocoale cu instituții ale statului pentru a putea rezolva amiabil anumite conflicte și pentru a ușura actul de Justiție. Conform unui comunicat de presă, CM a prezentat un proiect pentru promovarea educației juridice în unitățile de învățământ școlare.

”Consiliul de Mediere a devenit parte la Protocolul de colaborare privind educația juridică în școli, document având semnatare instituții precum: Ministerul Justiției, Ministerul Educației Naționale, Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public și Înalta Curte de Casație și Justiție. Obiectul protocolului este reprezentat de promovarea educației juridice în unitățile de învățământ școlare.

Devenind parte la Protocol, Consiliul de Mediere se va implica în mod proactiv la concretizarea obiectului documentului. Din partea instituției noastre, coordonator de proiect va fi domnul Zeno Daniel Șuștac -Vicepreședinte CM”, se spune în comunicat. sursa:evz.ro

32 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button