Stiri Locale

Habemus arhitect sef in Sighisoara!

horacredit.ro/somproduct.ro

A fost promovata temporar o persoana in functia de arhitect sef in Sighisoara!

Veste mult asteptata de sighisoreni in special de catre cei care construiesc in orasul nostru.

Nu vor mai trebui sa faca drumuri la Targu Mures pentru aviz de la arhitectul sef si aceasta in conditiile in care prin dispozitie a fost promovata temporar o persoana in functia publica de conducere vacanta de architect sef al municipiului Sighisoara. Ne-a oferit detalii despre aceasta promovare Gavrila Ionel viceprimar al municipiului.
“Incepand cu data de 5 august 2015, doamna Hertia Cristina, consilier in cadrul Biroului Achizitii , fonduri europene, management proiecte, se promovata temporar in functia publica de conducere vacanta, de architect sef al Municipiului Sighisoara, Directia Generala Arhitect Sef, pana la ocuparea functiei publice de conducere prin concurs, dar nu mai mult de sase luni de la data promovarii temporare. In baza prevederilor prezentei se va trece la intocmirea fisei postului in care vor fi stabilite atributiunile functiei publice de conducere in care doamna Hertia Cristina a fost promovata temporar” a precizat viceprimarul municipiului.
De acum sighisorenii nu vor mai fi nevoiti sa mearga la Targu Mures la arhitectul sef pentru eliberarea certificatelor de urbanism, autorizatilor de construire si pentru primirea altor aprobari ce apartin de cadastru, patrimoniu si urbanism. Cel putin pentru o perioada de 6 luni Sighisoara are architect sef promovat in aceasta functie iar in toamna se va organiza si concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a postului.

Sursa: Stiri locale Radio Son Sighisoara

211 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button