Global Safety Textiles (GST) este o companie producatoare de textile inca din 1836, cand a inceput productia de panglici de matase in Bad Säckingen, Germania. Experienta Global Safety Textiles in tesaturi dateaza de mai bine de 180 de ani. Incepand cu anul 1933, compania si-a continuat activitatea sub numele Seiba.
La inceputul anilor 1990, Seiba si-a unit fortele cu o alta companie, Berger. Cu un accent special pe textilele tehnice pentru sistemele de protectie a pasagerilor automobilelor, noul Berger Safety Textiles a devenit in scurt timp un partener cheie pentru industria auto. O fuziune cu Safety Components International a creat una dintre cele mai importante companii din acest domeniu, ITG Automotive Safety Textiles – acum Global Safety Textiles.
Pe 22 noiembrie 2011, Hyosung Corporation a cumparat integral pachetul de actiuni al Global Safety Textiles. Odata cu aceasta achizitie, Hyosung a realizat prima integrare verticala a industriei, de la activitatea de productie a firelor pentru tesaturi la fabricarea tesaturilor si a airbagurilor de la Global Safety Textiles.
In Romania, GST a dezvoltat doua fabrici, GST Automotive Safety RO in Sighisoara, parte a Global Safety Textiles inainte de preluarea de catre Hyosung Corporation, si GST Safety Textiles RO la Albesti, investitie realizata dupa preluarea de catre Hyosung Corporation.
Contact: S.C. GST SAFETY TEXTILES RO S.R.L
Str. Calea Baraților nr. 17
547025 Albești, Județul Mureș
: 0374 474 964
Sighișoara
str. Mihai Viteazu nr. 92
545400 Sighișoara, Județul Mureș
: 0265 774550
officero@gst-global.com
aeo@gst-global.com
10 comments
Am depus și eu cerere la tesatorie dar nu am primit încă nici un răspuns!
Sotia ma abandonat si ma lasat cu copiii! SA MUTAT CU UN BANGLADESH!
Conducerea firmei, tolereaza sexul in incinta a angajatilor din BANGLADESH, cu angajatele ROMANCE!!!!!!!!!!!!!!
ATENTIE, Angajatii din Bangladesh, hartuiesc sexual femeile!!!!!!!!!!!!!!!!
ATI SESIZAT PROBLEMA ANGAJATORULUI?
DA, sunt protejati de firma!!!!
Hărțuirea sexuală este o problemă serioasă în Bangladesh, iar aceasta afectează în special femeile și fetele. Potrivit unui studiu din 2017 realizat de organizația non-guvernamentală Ain O Salish Kendra, au avut loc 1.013 cazuri de hărțuire sexuală în Bangladesh în primele șase luni ale anului respectiv.
Hărțuirea sexuală poate include gesturi inadecvate, comentarii jignitoare, atingeri nedorite sau chiar viol. Aceste comportamente pot avea efecte devastatoare asupra victimelor, inclusiv anxietate, depresie și pierderea încrederii în sine.
În Bangladesh, s-au luat măsuri legislative pentru a aborda problema hărțuirii sexuale. În 2009, Parlamentul din Bangladesh a adoptat Legea privind prevenirea și combaterea hărțuirii sexuale, care definește hărțuirea sexuală ca fiind orice comportament inadecvat, verbal sau fizic, cu conotație sexuală, care interferează cu drepturile și demnitatea persoanei.
Cu toate acestea, aplicarea legilor împotriva hărțuirii sexuale rămâne o problemă, iar mulți infractori rămân nepedepsiți. Este important să se continue eforturile de sensibilizare a opiniei publice cu privire la importanța combaterii hărțuirii sexuale și să se ofere suport victimelor pentru a le ajuta să facă față traumelor suferite.
RECOMAND: Formularea unei plangeri penale impotriva angajatorului !
Angajati indieni ca romanii nu mai sunt buni!
Cele mai slabe salari
Am fost la interviu și am cerut detalii despre salar și au zis ca după ce voi fi selectat în secție !!
Nu se respecta concediile oamenilor și asa ziși ingineri sunt foarte aroganți.