Stiri Locale

Groapa de gunoi, din Sighișoara, se închide!!!!

horacredit.ro/somproduct.ro

Groapa de gunoi, din Sighișoara, se închide!!!!
Da, da, vestita groapă ecologică, „europeană”, de milioane de euro…. se închide!!!!
În urma unor controale efectuate de reprezentanți ai Gărzii Naționale de Mediu și ai Administrației Naționale „Apele Române”, din data de 3 noiembrie, la Sighișoara NU se mai poate aduce gunoiul.
Cine își asumă acest eșec, ce se întâmplă de acum cu gunoiul, cine plătește eventualele cheltuieli suplimentare, dar și cu alte informații „oficiale” vom reveni!

Deocamdată, deșeurile populației se depozitează la Sânpaul. Groapa de gunoi de la Sighișoara are o suprafață de 16.000 de metri pătrați și o capacitate de 200.000 de tone.

In anul 2016, Sighisoara amendata de Garda de Mediu si de Apele Romane.

In urma controlului efectuat la Depozitul de deseuri din municipiu au fost aplicate pana acum doua amenzi, una in valoare de 50.000 lei aplicata in urma cu trei saptamani de catre Garda de Mediu si alta in valoare de 35.000 lei aplicata de Apele Romane.

Primăria Sighişoara: Cum să faci praf un milion de euro!!

 

Risipă a banului public şi comunitar în cel mai pur stil românesc la Sighişoara. Contribuabilii din Uniunea Europeană au plătit aproape un milion de euro pentru ca oraşul aflat în patrimoniul UNESCO să-şi modernizeze sistemul de management al gunoiului. Ei nu aveau de unde să ştie că de banii lor va profita o reţea bine organizată de romi, cu concursul Primăriei.

cel.ro

277 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button