Home StiriStiri Locale Functii publice vacante la Politia Locala SIGHISOARA

Functii publice vacante la Politia Locala SIGHISOARA

de Ana Moldovan
3 views

Municipiului Sighişoara organizează la sediul său din judeţul Mureş, localitatea Sighişoara, str. Muzeului nr. 7, la data de 04.09.2017, respectiv 06.09.2017 concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţii publice de execuţie vacante:

  1. Un post de Polițist local, clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Disciplina în construcții – Serviciul Public Politia Locală;
  2. Un post de Polițist local, clasa III, grad profesional superior în cadrul Biroului Ordine Publică – Serviciul Public Poliția Locală;
  3. Un post de Polițist local, clasa III, grad profesional asistent în cadrul Biroului Ordine Publică – Serviciul Public Poliția Locală.

Condiţiile pentru participare la concurs, condiţiile de desfăşurare a concursului, bibliografia şi conţinutul dosarului de înscriere la concurs, sunt afişate la sediul instituţiei şi pe site-ul oficial al instituţiei: www.sighisoara.org.ro.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 20 de zile de la data publicarii în Monitorul Oficial al României, partea III-a, ora 15,00.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituţiei camera 72 sau la telefon nr. 0265-771280.

sursa: sighisoaraonline.com

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments