horacredit.ro/somproduct.ro
Firme din sighisoara

Floraria Ikebana Sighisoara

Floraria Ikebana Sighisoara, Sighişoara”Nicio poetica din lume nu atinge perfectiunea si semnificatia celei mai timide flori” (Mircea Eliade)

       Florile, ”pete de culoare” si ”umbre imbietoare de parfum” dau farmec intregii lumii, te indeamna sa te indragostesti, te ajuta sa percepi fin esenta vietii, sa prinzi forta de a simti puritatea si gingasia gandurilor bune.

       Florile, originale si prin formele petalelor, te invita constant sa traiesti povesti viu pictate”care nu se termina decat odata cu ele”.

       In natura spectacolul insotit de jocul lor gingas se deschide primavara cand inflorirea primilor ”actori” este asteptata de noi toti pregatiti parca sa traim un mare eveniment si se incheie toamna cand cu greu ne despartim de frumoasele si ”zburlitele” crizanteme care uneori isi depasesc ”programul” si se incapataneaza sa ne afiseze clisee de viata intr-o natura moarta.

       Insa din dragoste si pasiune pentru aceste minunate fiinte, FLORARIA IKEBANA SIGHISOARA va asigura zi de zi, indiferent de anotimp, bucuria frageda a florilor lipsidu-va de despartiri ”tomnatice” si va asigura implicit stropi de viata cu parfum proaspat de culoare fina.

       Ori de cate ori simtiti ca nu va gasiti cuvintele, folositi limbajul florilor, ori de cate ori viata va invita sa traversati momente importante, nu ezitati sa le traversati alaturi de ”buchete” cu simtiri naturale, ori de cate ori va veti dori sa prindeti forta sa transmiteti dorintele si sentimentele cele mai puternice sau simple trairi aveti posibilitatea sa va exprimati diafan printr-un original buchet de flori. Astazi, prezenta variata a florilor, simbolistica lor din ce in ce mai cercetata la care se adauga darurirea designerilor nostrii transforma daruirea buchetelor intr-o adevarata arta”.

       Pentru orice ocazie sau eveniment FLORARIA IKEBANA SIGHISOARA va vine in ajutor cu o intreaga selectie de flori deosebite, cu aranjamente si buchetele florale de o calitate impecabila izvorata din puternica pasiune, experienta dobandita de-a lungul timpului, imaginatiei in stropi a designerilor nostri florari, ideile lor imbinandu-se armonios cu ideile si dorintele dumneavoastra.

       Daca primim comanda inainte de ora pranzului sau cu minim trei ore inainte, buchetul sau aranjamentul floral dorit poate fi livrat chiar in aceeasi zi. Va asteptam pe pagina dedicata serviciului Comenzi pentru a va oferi toate detaliile de care ati putea avea nevoie.

       De asemenea, realizam cu toata priceperea si indemanarea, din flori alese chiar de dumneavoastra, buchete pentru mireasa, aranjamente de flori pentru lumanari de botez si cununie si multe altele.

       De aceea, va invitam sa consultati paginile dedicate pentru Portofoliu si Servicii.
       Asteptam cu cel mai mare drag telefonul(0744 591 663), emailul(office@floraria-ikebana-sighisoara.ro) sau vizita dumneavoastra!

STR: 1 Decembrie 1918 Nr. 30

ORAR CU PUBLICUL

LUNI
09:00 – 17:00
MARŢI
09:00 – 17:00
MIERCURI
09:00 – 17:00
JOI
09:00 – 17:00
VINERI
09:00 – 17:00
SÂMBĂTĂ
09:00 – 14:00
DUMINICĂÎnchis
140 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

2 Comments

Lasă un răspuns

Back to top button