Stiri Naționale

Filiala municipală PNL Giurgiu a trecut la PSD!

horacredit.ro/somproduct.ro

Organizaţia municipală a PNL Giurgiu a trecut la PSD/ Niculae Bădălău: Bine ai revenit în echipa PSD Giurgiu, Marian Măroiu, candidatul nostru pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a anunţat, sâmbătă, că toată echipa municipală a PNL Giurgiu a trecut la PSD, alături de liderul Marian Măroiu. Bădălău anunţă că Măroiu va candida pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu.

”Bine ai revenit în echipa PSD Giurgiu, Marian Măroiu, candidatul nostru pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu. Mă bucur că vor veni alături de noi şi toţi colegii săi din organizaţia municipală a PNL Giurgiu”, a anunţat, sâmbătă, preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

Acesta afirmă că municipiul arenevoie de ”un primar giurgiuvean, gospodar şi care să se preocupe de dezvoltarea oraşului”.

”Ştiu că, împreună cu Marian Mina, candidatul PSD Giurgiu pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, vom continua modernizarea întregului judeţ. Avem nevoie de oameni tineri, serioşi, capabili şi îi susţin pe cei doi, în bătălia electorală care urmează să înceapă! Mult succes”, a mai scris Bădălău pe Facebook.

34 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button