Stiri Locale

Fii parte din Strategia de Dezvoltare Locală a Municipiului Sighișoara pentru perioada 2021-2027!

horacredit.ro/somproduct.ro

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, a lansat vineri, 22 ianuarie, un apel sighișorenilor, rugându-i să se implice în strategia de dezvoltare locală a municipiului Sighișoara, pentru perioada 2021 – 2027.

Chestionar dedicat populației pentru identificarea priorităților de dezvoltare în municipiul Sighișoara

Buna ziua! Desfășurăm un sondaj privind opiniile cetățenilor din municipiul Sighișoara referitoare la măsurile cele mai importante pentru dezvoltarea municipiului în care locuiesc. Răspunsul dumneavoastră este anonim și va fi prelucrat doar din punct de vedere statistic.

Chestionarul de față este realizat în contextul activității de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Locală a Municipiului Sighișoara pentru perioada 2021-2027, ca parte a proiectului „Simplificare administrativă extinsă și Planificare strategică integrată pentru cetățenii municipiului Sighișoara”. Proiectului de elaborare a acestei strategii este realizat de Primăria Municipiului Sighișoara cu sprijinul companiei Civitta Strategy&Consulting. Răspunsurile furnizate prin acest chestionar vor fi avute în vedere în elaborarea direcțiilor și proiectelor strategice pe care și le va asuma autoritatea locală în vederea dezvoltării municipiului Sighișoara.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la: ana.petrescu@civitta.com.

Completarea chestionarului durează aproximativ 15 minute, dar va avea un impact pe termen lung asupra dezvoltării municipiului Sighișoara.

 

LINK Chestionar!! Vă mulțumim pentru participare!

67 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button