Cultura

Festivalului Fanfarelor Sighişoara ediţia a XIII -a 4 septembrie 2016

horacredit.ro/somproduct.ro

Festivalului FanfarelorMunicipiul Sighişoara organizează din anul 2004 o manifestare culturală care reuneşte principalele formaţii de acest gen, sub titulatura Festivalul Fanfarelor Sighişoara.

Prin acest eveniment, Sighişoara se înscrie pe harta localităţilor care nu numai că susţin o fanfară, dar şi crează cadrul de exprimare a acesteia, alături de cele mai reprezentative fanfare din România.
Ediţia a XIII -a a Festivalului Fanfarelor Sighişoara, va avea loc in  4 septembrie 2016, completând calendarul cultural sighişorean al acestui an, constituindu-se într-un punct de atracţie pentru turişti, luna septembrie fiind o lună de vacanţă în care Sighişoara este încă asaltată de turişti dornici să guste din farmecul locurilor.
Muzica de promenadă şi dansul majoretelor din Piaţa Cetăţii vor întregi acest farmec, spre satisfacţia tuturor, aşa cum s-a întâmplat şi la ediţiile anterioare.

Spectacolele vor fi susţinute de: Fanfara ,,Valurile Dunării” din Galați, Fanfara „Promenada” din Câmpia Turzii, Fanfara Municipiului Reghin și bineînţeles, Fanfara „Sighişoara”.
Invităm sighişorenii să profite de o zi frumoasă de duminică în care să se bucure din plin atât de parada din centrul oraşului, cât şi de concertele din Parcul Central, respectiv Cetatea Medievală.

PROGRAM:

ora 16.00 Defilare în centrul oraşului
ora 16.30 Minirecital – Parcul Central
ora 17.00 Concerte – Piaţa Muzeului

 

181 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button