lafemme.ro

Festivalului Fanfarelor Sighişoara ediţia a XIII -a 4 septembrie 2016

0
zielona kawa cena

Festivalului FanfarelorMunicipiul Sighişoara organizează din anul 2004 o manifestare culturală care reuneşte principalele formaţii de acest gen, sub titulatura Festivalul Fanfarelor Sighişoara.

Prin acest eveniment, Sighişoara se înscrie pe harta localităţilor care nu numai că susţin o fanfară, dar şi crează cadrul de exprimare a acesteia, alături de cele mai reprezentative fanfare din România.
Ediţia a XIII -a a Festivalului Fanfarelor Sighişoara, va avea loc in  4 septembrie 2016, completând calendarul cultural sighişorean al acestui an, constituindu-se într-un punct de atracţie pentru turişti, luna septembrie fiind o lună de vacanţă în care Sighişoara este încă asaltată de turişti dornici să guste din farmecul locurilor.
Articole recomandate
1 din 101
Muzica de promenadă şi dansul majoretelor din Piaţa Cetăţii vor întregi acest farmec, spre satisfacţia tuturor, aşa cum s-a întâmplat şi la ediţiile anterioare.

Spectacolele vor fi susţinute de: Fanfara ,,Valurile Dunării” din Galați, Fanfara „Promenada” din Câmpia Turzii, Fanfara Municipiului Reghin și bineînţeles, Fanfara „Sighişoara”.
Invităm sighişorenii să profite de o zi frumoasă de duminică în care să se bucure din plin atât de parada din centrul oraşului, cât şi de concertele din Parcul Central, respectiv Cetatea Medievală.

PROGRAM:

ora 16.00 Defilare în centrul oraşului
ora 16.30 Minirecital – Parcul Central
ora 17.00 Concerte – Piaţa Muzeului

 

170 Vizualizari

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of