Femeie din Sighisoara, Arestata pentru lovituri cauzatoare de moarte.

3
zielona kawa cena

HORVAT NICOLETA

Ieri, in jurul orei 9.20, politistii de investigatii criminale de la Sighisoara au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii a unei femei in varsta de 38 ani din municipiu. Aceasta nu are ocupatie iar pe numele ei a fost emis un mandat de executare a inchisorii de catre Tribunalul Mures. Femeia are de executat 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. Femeia va fi incarcerata in Penitenciarul Targu Mures.” inspector principal Andreea Pop, purtator de cuvant al IPJ Mures.

Sursa: Radio Son Sighisoara

Agravarea pedepsei

În temeiul art. 421 pct. 2 lit. a C. pr. pen, admite apelurile declarate de PARCHETUL de pe lângă Tribunalul Mureş şi partea civilă JELERIU IOAN (cu d. p.) împotriva sentinţei penale nr. 182/08.07.2015 pronunţată de Tribunalul Mureş. În temeiul art. 423 alin. 1 C. pr. pen desfiinţează parţial sentinţa atacată şi rejudecând cauza: În baza art. 396 alin. 1, 2 şi 10 C. pr. pen condamnă pe inculpata HORVAT NICOLETA (cu d. p.) pedeapsa de 5,6 ani (cinci ani şi şase luni) închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, prev. şi ped. de art. 195 C. pen, cu reţinerea art. 375 C. pr. pen. În baza art. 67 alin 1 C. pen, aplică inculpatei pedeapsa complementară a exercitării drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a, b C. pen, pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale. În baza art. 65 alin 1 C. pen, aplică inculpatei pedeapsa accesorie a exercitării drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a, b C. pen. Menţine celelalte dispoziţii din hotărârea atacată, care nu contravin prezentei decizii. În temeiul art. 421 pct. 1 lit. b C. pr. pen, respinge ca nefondat apelul declarat de inculpata HORVAT NICOLETA împotriva aceleiaşi sentinţe penale. În baza art. 276 alin. 6 C. pr. pen obligă inculpata HORVAT NICOLETA la 100 lei cheltuieli judiciare parţaiel în apel către partea civilă JELERIU IOAN. În baza art. 275 alin. 2 C. pr. pen obligă inculpata la 50 lei către stat reprezentând cheltuieli judiciare parţiale în apel. În baza art. 275 alin. 3 C. pr. pen, restul cheltuieililor judiciare în apel rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 24 martie 2016.

Mai multe detali!

1.667 Vizualizari

3
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SANDUMihaela Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Sandu
Guest
Sandu

Este vorba de o prostituata care statea la ieşirea din Sighisoara spre Mures, in parcarea de dinainte de pod sau benzinarie

Mihaela
Guest
Mihaela

De unde stii tu ca era prostituata?Era o femeie foarte muncitoare.A avut o copilarie foarte grea,nu a avut cine sa o educe.Nu mai vorbiti aiurea daca nu stiti.Da a gresit foarte tare si acuma plateste.

SANDU
Guest
SANDU

Stimata Doamna,Mihaela, pentru ca o cunosc de aproape 20 de ani!!!!

Nu cred ca are rost sa spun mai multe!!!