Home StiriIT&C evoMAG dă startul Black Friday şi anunţă reduceri de până la 70% !

evoMAG dă startul Black Friday şi anunţă reduceri de până la 70% !

de Mihai D
3 views

Magazinul online evoMAG a anunţat că dă vineri, 29 octombrie, startul Black Friday, cu reduceri de până la 80% la peste 150.000 de produse. Compania estimează o creştere de peste 10% a vânzărilor în perioada de Black Friday de anul acesta.

„evoMAG dă startul azi, 29 octombrie, celui mai mare Black Friday de până acum şi oferă discount-uri de până la 80%, la peste 150.000 de produse, din circa 6.000 de repere”, a anunţat compania.

evoMAG Black Friday 2021 • Ce reduceri te asteapta!

evoMAG desfăşoară Black Friday 2021 în intervalul 29 octombrie – 26 noiembrie, pe parcursul mai multor episoade de reduceri. Ca şi anii trecuţi, vor fi incluse şi produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri anterioare.

Parteneriatul încheiat cu Glovo asigură livrarea produselor comandate în mai puţin de o oră în Bucureşti, anunţă compania. Astfel, clienţii pot alege din peste 2.000 de produse disponibile, cu o valoare maximă de puţin peste 600 de lei.

Livrarea produselor în cele peste 1.900 de lockere easybox, în urma parteneriatului cu compania de curierat Sameday, le permite clienţilor să ridice produsele la orice oră, într-un interval de până la 72 de ore de la momentul în care coletele ajung în lockerele securizate.

evoMAG Black Friday 2021 • Ce reduceri te asteapta!

 

Anul acesta, evenimentul de shopping Black Friday 2021 va fi împărţit în 4 episoade, ce vizează reduceri şi produse diferite: Episodul 1 oferă produse cu reduceri de până la 70% şi are loc în perioada 29 octombrie – 4 noiembrie; Episodul al doilea se desfăşoară între 5 şi 11 noiembrie şi oferă reduceri de până la 75%; Episodul al treilea aduce reduceri de până la 80% şi are loc în perioada 12 – 14 noiembrie; Iar episodul al patrulea de Black Friday se va desfăşura la evoMAG între 15 şi 26 noiembrie, precizează compania.

evoMAG comercializează sute de mii de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, sport & fitness (printre care şi trotinete şi accesorii pentru trotinete) şi pentru casă şi grădină, iar anul trecut a deschis primul service pentru trotinete electrice, devenind primul magazin online din România care oferă un astfel de serviciu.

evoMAG Black Friday 2021 • Ce reduceri te asteapta!

evoMAG este companie românească de familie, cu peste 16 ani de experienţă în domeniu, fondată de Mihai Pătraşcu, care ocupă, în continuare, poziţia de director general.

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments