IT&C

eMAG inaugurează primul showroom din orașul Târgu Mureș

horacredit.ro/somproduct.ro

Una din cele mai mari platforme de vânzări online, eMAG pune pe hartă un nou showroom, la Târgu Mureș. Acesta a fost inaugurat azi ca urmare a unei investiții care se ridică la 250.000 de euro și permite expunerea a sute de produse din categorii precum telefoane mobile, televizoare, laptopuri, electrocasnice, produse pentru îngrijire personală și accesorii.

Showroom-ul dispune de o suprafață de 450 de metri pătrați și odată cu noua investiție cumpărătorii vor putea beneficia de livrarea într-o oră a produselor aflate în stoc, prin intermediul unei platforme dedicate (tazz by eMAG), dar și de oferte speciale. Marele avantaj este că produsele pot fi testate înainte de a fi achiziționate, iar clienții vor beneficia de recomandările consilierilor de vânzări.

Reprezentanții retailerului au dat asigurări că vor fi respectate toate recomandările privind prevenirea infecțiilor cu coronavirus.

Ca măsuri de prevenție contra îmbolnăvirii cu coronavirus, showroom-ul a fost dezinfectat integral înainte de inaugurare și mai multe recipiente cu dezinfectanți au fost amplasate în mai multe zone. Atât angajații, cât și clienții vor purta mască de protecție, iar temperatura angajaților va fi testată înainte de începerea programului a spus Silviu Gugui, Retail Director (eMAG), care recomandă în continuare păstrarea distanței în magazine și încurajează plata cu cardul.

Noul showroom este amplasat în incinta Shopping City Târgu Mureș, la parter.

eMAG are acum 16 showroom-uri în țară, în București, Timișoara, Constanța, Iași, Ploiești, Craiova, Galați, Pitești, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Oradea și Târgu Mureș. Tot în această săptămână, compania a inaugurat primul showroom în afara țării, în Ungaria, la Budapesta.

11 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button