Diverse nationale

Dr. Monica Pop explică: „Oamenii se vor trezi infectaţi şi nici nu vor şti de unde!” Citeste mai mult: adev.ro/qfhl7f

horacredit.ro/somproduct.ro

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti, acuză autorităţile că au o strategie greşită în ceea ce priveşte modul de comunicare al rezultatelor testelor COVID-19.

Dr. Monica Pop spune că rezultatele testelor pentru detectarea bolii COVID-19, efectuate în spitale sau în alte medii private, sunt comunicate de către DSP cu mare întârziere, ceea ce îi determină pe cei în expectativă să folosească transportul în comun pentru a se deplasa la sediile DSP, unde îşi pot afla rezultatul. În opinia medicului, aceasta este o strategie greşită, pentru că, în acest fel, cei care s-ar putea dovedi infectaţi cu COVID-19 ar putea răspândi virusul şi infecta alte persoane.

„De ce???!!! O strategie greşită duce şi ea la creşterea numărului de pozitivi! Dar, dacă aşa e ordinul dat…Testul se face în spitale sau în privat, dar rezultatele le comunică DSP, după zile… Se ştie că la DSP, nu prea răspunde nimeni, iar oamenii nu mai au răbdare şi pleacă să afle singuri, cu transportul în comun. Aşa, pozitivii pot infecta mulţi contacţi! Se vor trezi infectaţi şi nici nu vor şti de unde!”, scrie Monica Pop pe pagina sa.

Monica Pop spune că pentru a rezolva această problemă ar trebuie înfiinţate în cadrul centrelor de testare şi birouri pentru comunicare rezultatelor.

„Ar fi simplu de rezolvat prin crearea unui birou de comunicare la fiecare loc de testare, nu doar la DSP unde se vede clar, din atâtea exemple, că nu se poate face faţă! Interesează pe cineva?!”, mai susţine medicul.

16 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button