Diverse

Dorian Popa, concert caritabil pentru Maternitatea din Sighișoara

horacredit.ro/somproduct.ro

Dorian Popa va susține un concert caritabil pe 21 februarie, la Sighișoara în sala Restaurantului Imperial, începând cu ora 19:00. Biletele costă 50 lei și se găsesc online pe www.entertix.ro sau www.myticket.ro iar fizic pot fi achiziționate de la Librăria Hyperion.  Toate fondurile obținute în urmă acestui concert vor fi redirecționate spre Proiectul de Reabilitare al Maternității Sighișoara, proiect realizat de Asociația Ioana Figan – Speranța și Minune.

 

Atât cei mici cât și cei mari sunt invitați să se distreze alături de carismaticul artist și, totodată, să contribuie activ la îmbunătățirea condițiilor din Maternitatea Sighișoara. În deschiderea evenimentului sunt invitate trupele de dans sighisorene Dimond și K-boom.

 

 

Cu o activitate de 2 ani în sectorul non-guvernamental, Asociația Ioana Figan – Speranța și Minune a contribuit la mai multe proiecte de reabilitare a sistemului medical sighisorean precum refacerea sistemului de încălzire la Spitalul de Pediatrie, cosmetizarea spațiilor verzi ale Spitalului Municipal dar și strângeri de fonduri pentru cauze umanitare.

În prezent, Asociația Ioana Figan – Speranța și Minune derulează un amplu proiect de reabilitare în Sighișoara, așa că prezența comunității și fondurile adunate la acest concert sunt mai importante că niciodată. Cei care nu pot ajunge pot dona în conturile deschise la Banca Transilvania: în lei: RO47BTRLRONCRT0446283201, în euro: RO94BTRLEURCRT0446283201 sau pot redirecționa 3,5% din impozitul pe venit scriind un mesaj privat pe canalul de Facebook al asociației.

 

181 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Livia

Grupul Editorial ANONIM!

Lasă un răspuns

Back to top button