Internaţional

Donald Trump: „Doctorii iau mai mulți bani dacă o persoană moare de COVID”

horacredit.ro/somproduct.ro

Președintele SUA, Donald Trump, a uimit populația printr-o nouă serie de afirmații făcute la adresa doctorilor care profesează în țara pe care o conduce. Acesta spune că medicii primesc bani pentru a umfla bilanțul celor care mor din cauza noului coronavirus. Afirmațiile președintelui american sunt nefondate, scrie CNN.

Donald Trump: „Doctorii noștri iau mai mulți bani dacă o persoană moare de COVID”

Donald Trump a uimit din nou prin declarațiile sale, spunând că doctorii iau mai mulți bani dacă o persoană moare de COVID. Acesta a afirmat că situația din SUA diferă de cea din celelalte țări, în care se declară mai specific cauza decesului.

Doctorii noștri iau mai mulți bani dacă o persoană moare de COVID. Știți asta, nu? Adică, doctorii noștri sunt oameni foarte deștepți. Ceea ce fac ei e să spună: Ne pare rău, dar toată lumea moare de COVID. Dar în Germania și alte locuri, dacă faci infarct sau dacă ai cancer, dacă ai o boală terminală și iei COVID, ei spun că ai murit de cancer sau ai murit din cauza infarctului. La noi, atunci când există dubii, (n.r – doctorii) aleg COVID”, a declarat Donald Trump la un miting electoral în Michigan, unul dintre statele cu mare miză în alegerile prezidențiale care au loc peste câteva zile, la 3 noiembrie.

3 - VIZUALIZĂRI

Sursa
gandul.ro

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button