Home StiriStiri Locale Director nou la CSM Sighișoara

Director nou la CSM Sighișoara

de Ana Moldovan
9 views

”Clubul Sportiv Municipal Sighișoara este o structură sportivă de interes local, cu personalitate juridică de drept public, înființat ca instituție publică în subordinea Consiliului Local al Municipiului Sighișoara, în baza Hotărârii Consiliului Local Sighișoara nr. 208/28 decembrie 2017, cu modificările și completările ulterioare și în temeiul Legii nr. 69/2000 a Educației Fizice și Sportului, cu modificările și completările ulterioare”, se precizează pe pagina web a Primăriei municipiului Sighișoara.

Potrivit sursei citate, CSM Sighișoara are în structură următoarele secţii pe ramuri de sport: arte marţiale, atletism, baschet, box, dans sportiv, fotbal, fotbal în sală, gimnastică, handbal, judo, lupte, sportul pentru toți, sportul pentru persoane cu nevoi speciale, șah, tenis, tenis de masă, volei.

”În prezent sunt activate și afiliate la federaţiile sportive naţionale următoarele discipline sportive: atletism, fotbal, handbal și șah”, se mai menționează pe pagina web a Primăriei municipiului Sighișoara.

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments