Life style

(P) De ce este recomandat sa iti achizitionezi propriul kit pentru unghii?

horacredit.ro/somproduct.ro

Rezistenta, stralucire, culori diverse…orice femeie isi doreste o manichiura de calitate superioara, care sa o scoata in evidenta, iar atunci cand are si putin talent si indemanare, nu mai ramane de facut decat sa isi procure propriul set de kit unghii, cu ajutorul caruia sa isi realizeze de fiecare data cand isi doreste modelul dorit de manichiura.

Aceasta poate fi, de asemenea, cea mai buna solutie pentru atunci cand vrei sa economisesti o suma de bani lunara si atunci cand vrei sa nu mai depinzi de programarile la saloanele de infrumusetare.

Cele mai multe modele de kit-uri pentru unghii includ tot ceea ce este nevoie pentru realizarea unei manichiuri cu gel impecabile, precum primer, geluri de constructie, geluri colorate, pensule, sabloane, bineinteles alaturi de lampa UV sau led, indispensabila atunci cand este vorba despre acest tip de manichiura. Pe scurt, toate aceste kit-uri de unghii vin la pachet cu accesorii de unghii complete, pentru a putea crea o modalitate simpla si rapida de rasfat in propria casa.

Asa ca, acest kit de unghii te poate ajuta sa schimbi salonul cu canapeaua de acasa si iti poate pune la lucru imaginatia pentru a-ti crea propria manichiura, exact asa cum iti doresti.

De ce să alegi manichiura cu gel?

Manichiura cu gel este cea mai la moda tehnica prin care poate fi creat un aspect cu totul deosebit al unghiilor , datorita posibilitatii de a alege numeroase nuante si culori, modele sau forme ale unghiilor.

Acest tip de manichiura are numeroase avantaje, printre care rezistenta, caci acestea rezista timp de cateva saptamani, fara a avea nevoie de retusuri si fara a duce grija ca acestea se vor deteriora sau strica.

Datorita lampei UV pe care orice kit de unghii nou achizitionat in ofera, oja cu gel se va usca intr-un timp record, iar culoarea va ramane stralucitoare, fara a deveni fada o data cu trecerea zilelor.

Exista dezavantaje ale manichiurii cu gel?

Chiar daca manichiura cu gel se apropie de perfectiune, totusi aceasta are anumite dezavantaje, in special atunci cand iti doresti sa realizezi de una singura acest tip de manichiura.

Printre dezavantaje se poate numara faptul ca nu poate fi realizata fara lampa UV, caci uscarea gelurilor utilizate la constructia unghiei si a manichiurii au nevoie de aceast instrument. De aceea, este necesar sa iti achizitionezi inca de la inceput un kit de unghii, care include printre accesorii si aceasta lampa.

De asemenea, un alt dezavantaj al acestui tip de manichiura este eliminarea straturilor de gel de pe unghie, fie cand se doreste sa se renunte la aceasta manichiura cu gel, fie cand se doreste crearea unui nou model.

Insa, de asemenea, daca optezi pentru un kit de unghii, vei gasi ceea ce este necesar pentru curatarea unghiilor, inclusiv pile cu ajutorul carora gelurile pot fi indepartate si care sunt utile si pentru a oferi forma dorita unghiilor.

Manichiura cu gel te poate ajuta sa fii mereu la moda si atunci cand ai propriul kit de unghii, vei reusi sa isi realizezi de una singura orice model iti doresti.

38 - VIZUALIZĂRI

Sursa
nailsup.ro

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button