horacredit.ro/
Judetul Mures

Criza COVID a întârziat lucrările de cadastru la Autostradă și la centura Tg. Mureșului

Ca atare, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a decis ca măsurătorile de cadastru aflate în execuție, cu termen de finalizare 31 mai, să fie prelungite până pe 30 noiembrie.

Aceste lucrări se realizează prin prezența cetățenilor în teren când se fac măsurători, pentru ca ei să poată studia documentele și să facă eventuale rectificări sau contestații.

Directorul Oficiului de cadastru Mureș, Marcel Grigore,a explicat că în acest fel ANCPI a prelungit termenele contractelor de finanțare, pentru ca firmele de cadastru să nu piardă sumele decontate:

Programul național de cadastru are în vedere terenurile agricole din extravilanul localităților care fac obiectul subvențiilor APIA, toată zona fostă cooperativizată și necooperativizată de deal și munte, care au făcut obiectul Legii 18. La fel, toate terenurile adiacente Autostrăzii care traversează 12 UAT-uri în județul Mureș, a centurii ocolitoare a municipiului Tg. Mureș, deci toate proiectele de infrastructură care fac obiectul înregistrării sistematice.

Practic, din punct de vedere cadastral, în județul Mureș s-a prelungit până la finele anului termenul de execuție pentru aproximativ 40.000 de imobile.

34 - VIZUALIZĂRI
Sursa
radiomures.ro
creditfix.ro

Lasă un răspuns

Back to top button