bottegaverde.ro
Firme din sighisoara

Coralia Com S.r.l, Sighişoara


interlink.ro

Magazinele noastre se adresează în mod special clientului local, care face cumpărături frecvent. De aceea, ele sunt gândinte să ofere posiblitatea de a achiziţiona produse proaspete şi de calitate într-un timp mult mai mic comparativ cu marile hypermarketuri. Reţeaua noastră cuprinde 7 magazine, amplasate pe întreg teritoriul oraşului. Magazinele noastre dispun de un sortiment foarte variat de articole (alimente de bază, conserve, băuturi, detergenţi, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food), orientat în totalitate către cerinţele şi dorinţele clienţilor noştri. Permanent, pe lângă sortimentul de bază se vor găsi şi oferte promoţionale, în limita stocului disponibil, în concordanţă cu revista din perioada respectivă, distribuită gratuit clienţilor.

Firma Coralia livrează la domiciliu apă minerală, sucuri şi bere. Pentru informaţii şi programări sunaţi la 0265/778833 sau 0749/167811. Pentru evenimente speciale, nunţi, botezuri, aniversări, asigurăm preţuri speciale cu discount-uri mari. Pentru informaţii vă aşteptăm în magazinele Coralia.
Vă puteţi plăti facturile de energie electrică, gaze şi telefonie mobilă şi fixă prin serviciul PAY POINT. În reţeaua noastră de magazine puteţi să achitaţi cumpărăturile dumneavoastră utilizând următoarele modalităţi de plată: cash, card bancar, tichete de masă. Magazinul Globus stă la dispoziţia dumneavoastră NON STOP!

Prin asocierea a doi prieteni din copilarie, dl. Ovidiu Moldovan si dl. Dan Perte, in 21 aprilie 1996 s-a infiintat firma SC CORALIA COM SRL.

farmec.ro

Bazata pe incredere si respect si cu ajutorul sotiilor dna. Maria Moldovan, respectiv dna. Alisa Perte, compania a trecut an de an la cresterea cifrei de afaceri, ajungand la peste 140 de angajati in anul 2015.

MAGAZINE – compania Coralia este astazi lider in comertul de retail prin magazine de tip convenience la nivelul municipiului Sighisoara.

Reteaua Coralia Market numara in prezent sapte magazine de proximitate situate in principalele cartiere ale municipiului Sighisoara si un supermarket in comuna Albesti.

interlink.ro

DISTRIBUTIE – in 2011, odata cu deschiderea unui spatiu de depozitare si demarearea activitatii de distributie in Targu Mures si zona limitrofa, a inceput o crestere dinamica a companiei Coralia.
Cu o zona de acoperire totala a judetului Mures, si partial a judetelor din vecinatate, am ajuns sa colaboram cu 26 de furnizori dintre care putem aminti: Perla HarghiteiBaneasaKamisUlkerMerveTerra BiscoMisavan, etc.

SC Coralia Com SRL are ca obiect de activitate:

 • Distributia de produse alimentare si nealimentare – activitatea se desfăşoara in 2 depozite teritoriale, insumand peste 4000 mp;
 • Vanzari retaile prin reteaua de magazine proprii – Coralia Supermarket – in total 8 magazine de tip supermarket.

Canalele de distributie atinse:

 • retail;
 • en gros;
 • horeca.

Prin experienta dobandita de-a lungul anilor in domeniul comertului si a distributiei, dorim sa venim in ajutorul afacerii dumneavoastra si sa va ajutam sa realizati obiectivele stabilite, punandu-va  la dispozitie o gama larga de produse si servicii.

Magazine

Reteaua Coralia Market numara in prezent opt magazine de proximitate situate in principalele cartiere ale municipiului Sighisoara, si anume:

 

 1. CORALIA – Ana Ipătescu, nr. 37,
 2. CORALIA – Andrei Șaguna, nr. 11,
 3. CORALIA – Plopilor, nr. 39,
 4. CORALIA – Libertății, nr. 14,
 5. CORALIA – Zaharia Boiu, nr. 44,
 6. CORALIA – Ilarie Chendi, nr. 4,
 7. CORALIA – Lalelelor nr. 7,
 8. CORALIA – Albești

Coralia Com S.r.l

Strada Ana Ipătescu Nr. 37

 Sighişoara Mureş

Telefon: 0265 770 061
Telefon: 0265 778 815

 

 

ORAR
SÂMBĂTĂ
08:00 – 22:00
DUMINICĂ
08:00 – 17:00
LUNI
08:00 – 22:00
MARŢI
08:00 – 22:00
MIERCURI
08:00 – 22:00
JOI
08:00 – 22:00
VINERI
08:00 – 22:00

bottegaverde.ro

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button