Judetul Mures

Controale în secţiile de Terapie Intensivă din Mureş, după incendiul de la Piatra Neamț

horacredit.ro/somproduct.ro

Prefectul din Mureş Mara Togănel a dispus efectuarea de controale în toate secţiile de Terapie Intensivă de la spitalele din judeţ, pentru verificarea instalaţiilor şi a condiţiilor de punere în funcţiune a aparaturii medicale.

Măsura a fost luată în şedinţa de duminică a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Mureş.

„Am solicitat verificarea, în regim de urgenţă, începând de azi, a autorizaţiilor ISU la toate spitalele din judeţul Mureş. I-am solicitat inspectorului-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş verificarea, cu celeritate, a spaţiilor destinate tratamentului pacienţilor COVID. Raportul va include însă situaţia la zi, în toate secţiile, clinicile şi spitalele din judeţul Mureş, indiferent de patologia pe care o tratează”, a declarat Mara Togănel, printr-un comunicat de presă al prefecturii, potrivit News.ro. 

În aceeaşi şedinţă, spitalele din judeţul Mureş au decis să ajute Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ cu paturi ATI, ventilatoare, monitoare şi injectomate.

De asemenea, spitalele din judeţul Mureş pot prelua de la Piatra Neamţ pacienţi COVID, dar şi non-COVID.

„Am transmis prefectului judeţului Neamţ sprijinul nostru. În măsura în care ne va fi solicitat ajutorul, suntem pregătiţi să acţionăm de îndată, cu aparatură medicală, personal de specialitate şi asistenţă în tratamentul pacienţilor”, a spus prefectul Mara Togănel.

19 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button