fashiondays.ro

Contact


interlink.ro

Sugestii si reclamatii

Daca ai o sugestie/nemultumire legata de site-ul Sighisoara-Online.com te rugam sa ne spui mai jos. Parerea ta este foarte importanta pentru noi.

contact@sighisoara-online.com

bottegaverde.ro

52 Comments

 1. Ce anunturi locale BAAAA.Am gasit pe un site(tot local) nu aparea data postarii, cand am sunat la tel. din anunt, Anuntul nu mai era valabil de 5 ani!!!

  Frectie la un picior de lemn!

  1. Va multumim pentru raportarea problemei cu incarcarea. Lucram pentru indepartarea problemei si revenirea la interfata noua.

   Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

 2. Va multumim tuturor pentru raportarea problemei cu incarcarea. Lucram pentru a remedia problema si revenirea la interfata noua.

  Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

 3. Aveti o eroare in pagina de publicare anunturi(A apărut o eroare neașteptată în încercarea de a salva detaliile anunțului dvs. Încercați din nou sau contactați un administrator)
  I’m running the latest version of PHP. Have tried disabling all plugins and changing back to the default WP theme. “uploads” directory on server has permission set to 777. So does the thumbnail directory.

  1. Buna,Nicoleta.

   Am mutat domeniul+siteul pe alt host.
   Anunturile nu sunt viabile, exista facebook + site-uri specializate in domeniu!
   Concluzie, timp, bani, resurse pierdute!

 4. eroare afisare!! Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/sighisoa/public_html/wp-content/plugins/wp-user-avatar/includes/class-wp-user-avatar-functions.php on line 668

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button