Stiri Locale

Consilierii sighisoreni si primarul ales au depus juramantul de credinta.

horacredit.ro/somproduct.ro

Ovidiu Malancravean& danesan dorin 06-25-2016Astazi a avut loc si la Sighisoara sedinta de constituire a Consiliului Local.
Sedinta a avut loc în prezenţa prefectului judeţului Mureş Lucian Goga şi a primarului ales al Sighisoarei Ovidiu Malancravean. Prefectul judetului a declarat ca se simte bucuros ca participa acasa, la Sighisoara, la aceasta sedinta, acesta fiind prezent si la alte sedinte ale unitatilor administrative din judet.
Prefectul judetului a dat asigurari si ca Institutia Prefectului Mures le va sta la dispozitie alesilor locali sighisoreni de cate ori va fi nevoie.
“ Va doresc mult succes si va reamintesc ca in mine personal si in Institutia Prefectului Judetului Mures o sa aveti un partener de nadejde, cum de altfel cred ca am fost si pana acum. Va stau la dispozitie oricand credeti ca aveti nevoie de sprijinul Institutiei Prefectului Judetului Mures. Dupa ce v-am spus ce obligatii aveti fata de cetatenii care v-au ales o sa va si rog sa fiti cat se poate de eficienti si sa ne mandrim cu orasul nostru” prefect Lucian Goga.
Conform procedurii şedinţa de astazi a fost condusa de catre decanul de varsta al Consiliului Local Sighisoara: consilier local Gall Erno, acesta fiind asistat de catre cei mai tineri doi consilieri: Sirbu Ioan Iulian si Lazăr Dumitru Florin.
Consilierii sighisoreni au depus jurământul de credinţă, moment din care Consiliul Local Sighisoara a fost considerat legal constituit.
Prefectul judetului Mures a dat citire hotărârii judecatoresti de validare a mandatului primarului municipiului Ovidiu Malancravean care a depus apoi jurământul solemn.
Ovidiu Malancravean s-a adresat apoi consilierilor sighisoreni cerându-le să lucreze în interesul oraşului şi al cetăţenilor, asigurandu-i ca el va face acest lucru.
Consiliului Local Sighisoara va avea urmatoarea componenta:
PSD va avea 7 consilieri: Matei Ovidiu Daniel, Grabcev Adrian, Todoran Geta Mariana, Lazăr Dumitru Florin, Cioanta Minerva Elisabeta, Șoneriu Mihai Marcel si Marcu Gheorghe.
UIPS va avea 6 consilieri: Sîrbu Ioan Iulian, Pop Claudiu, Burghelea Bogdan-Ioan, Ciotloș Ioan, Duma Felix-Lucian, Dunduc Gabriel-Valeriu;
UDMR va avea 3 consilieri,: Gall Ernö, Toth Tivadar, Buzogany Erzsebet
PNL va avea 3 reprezentanti in Consiliul Local Sighisoara,
Gavrilă Ionel, Ștefănescu Constantin si Colceriu Iosif-Dan.
Deocamdata in Sighisoara nu a fost ales un viceprimar si nu au fost constituite comisiile de specialitate din cadrul Consiliului Local, urmand a se convoca o sedinta extraordinara pentru aceasta.

118 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button