Cultura

Concert de toamna Ducu Bertzi & Friends la Jo Pub

horacredit.ro/somproduct.ro

ducu-bertzi-1 (Copy)In 13 Noiembrie incepand cu ora 19:00 la Jo Pub Concert de toamna „Ducu Bertzi&Friends”. Intrare: 15 lei

Ducu Berti s-a nascut la Sighetu-Marmatiei, Maramures la 21.09.1955.

Parintii sai au fost cadre didactice: Alexandru Bertzi – profesor de matematica-fizica – si Florica Bertzi – educatoare. Tatal lui Ducu s-a nascut in Bucuresti si in perioada razboiului s-a reintors cu parintii in Maramures unde erau toate rudele din partea tatalui. A decedat in 1980, la varsta de 50 de ani. Mama lui Ducu s-a nascut in satul Poiana, comuna Nicoresti-Galati si a fost mutata fortat cu scoala (deportata) la Sighet, pe motiv ca bunicul lui Ducu ar fi fost chiabur (era notar). Parintii lui Ducu s-au cunoscut la Sighet. Ducu a fost primul copil si, la trei ani de la venirea lui pe lume, s-a nascut sora lui, Florica Maria Coman, actualmente medic la Sighet. Mama lui Ducu traieste la Sighet.

La 21 ianuarie 1989 se casatoreste cu Theodora. Au doi copii: Maura si Rares. Theodora este medic,si om politic implicat in probleme sociale. Maura a absolvit Facultatea de Stiinte Politice .Rares a absolvit Universitatea Nicolae Titulescu, Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene, dar si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative – SNSPA (Comunicare).In 2013 a terminat masterul in Studii Europene la Maastricht.

Sursa: sighisoaraonline.com

79 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button