Judetul Mures

Comunicat de presă – Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş

horacredit.ro/somproduct.ro

Până astăzi, 5 noiembrie, în judeţul Mureş au fost confirmate 6.328 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Faţă de ziua precedentă, au fost înregistrate 343 cazuri noi de persoane infectate, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 55 persoane au fost reconfirmate pozitiv în judeţul Mureş.

Potrivit informaţiilor DSP Mureş, la această dată sunt internate 443 persoane confirmate pozitiv în spitalele din judeţul nostru.

De asemenea, până la această dată, 998 de persoane s-au vindecat şi au fost externate din spitalele din judeţul Mureş. În plus faţă de acestea, 733 de persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 355 de persoane au fost externate la cerere.

Un număr de 126 persoane sunt internate cu suspiciune de infecţie cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureş.

Până acum, 221 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat în spitalele din judeţul Mureş, potrivit datelor DSP Mureş.

În această perioadă, continuă acţiunile de informare şi verificare cu privire la respectarea regulilor de protecţie sanitară în judeţul Mureş. Echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti locali, reprezentanţi ai direcţiilor de sănătate publică, inspectoratelor teritoriale de muncă, direcţiilor sanitar-veterinare şi de la Protecţia Consumatorului sunt în teren zi de zi pentru a veghea la siguranţa mureşenilor.

Facem un apel către mureşeni de a respecta normele de protecţie: purtarea măştii, respectarea distanţării fizice şi spălarea mâinilor cât mai des este posibil. Prin respectarea acestor reguli simple, veţi avea grijă de sănătatea voastră şi a celor din jur: familie, prieteni, întreaga comunitate.

Îi îndemnăm pe toţi mureşenii să aibă o implicare civică activă şi să sesizeze orice încălcare a normelor de protecţie sanitară la TelVerde – 0800800165.

Cancelaria Prefectului
Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş

7 - VIZUALIZĂRI

Sursa
AGERPRES

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button