drmax.ro/
Firme din sighisoara
Trending

ÎNCHISĂ DEFINITIVCesiro SA Sighișoara


interlink.ro

Fondata in anul 1957, in orasul Sighisoara, fabrica de faianta menaj CESIRO este continuatoarea traditiei ceramice specifice spatiului cultural si spiritual al Transilvaniei, numarandu-se printre primele societati din Romania in acest domeniu. Descoperirile arheologice din diverse puncte ale Sighisoarei atesta faptul ca inca din primul mileniu inainte de Hristos exista aici stiinta prelucrarii lutului.

Denumirea CESIRO – Ceramica, Sighisoara, Romania – a primit-o la 1 ianuarie 1991 odata cu desprinderea din fosta Intreprindere de Sticlarie si Faianta Sighisoara. Inzestrarea tehnica in acel moment era la nivelul anilor de pornire, cu perfectionari aduse in aceasta lunga perioada mai mult prin inovare si autodotare, decat prin achizitionari de utilaje si tehnologii performante.

 

S.C. Cesiro S.A. – Sighișoara este cel mai mare producător din Europa de articole din faianță pentru menaj. Înființată în anul 1957 sub numele de Combinatul de Faianță și Sticlărie din Sighișoara, firma a fost privatizată în anul 1990, fiind divizată în trei societăți comerciale: Cesiro, Stimet și Artfil.

Cesiro exportă articole din ceramică în peste 30 de ţări, producând circa 4,5 milioane de produse ceramice pe lună, în principal farfurii, boluri, ceşti şi produse decorative în peste 100 de variațiuni coloristice. Pe piaţa externă Cesiro colaborează cu firme de renume internațional din care amintim IKEA (Suedia), Homeline (Franţa), Dajar (Po­lonia), GM Sunders (Olanda), Vetro (Cehia), Dietrich (Germa­nia), Pengo (Italia), Limburg (Olanda), Rayware (Anglia), Palladone (Anglia), Soendgen (Ger­mania), Carrefour (Franța). În anul 2013 cifra de afaceri a fost de 116 milioane de lei (peste 26 milioane euro).

Succesul CESIRO pe piețele externe se datorează în primul rând raportului calitate-preț excepțional al produselor, investițiilor în noi tehnologii, personalului calificat și flexibilității în ceea ce privește adaptarea la cerințele clienților.

Începând cu anul 2014, Cesiro a inițiat o campanie de promovare pe piața japoneză cu scopul de a încheia noi parteneriate.

 

Contact CESIRO

R.C. J26/488/1995 / C.I.F.:RO1224995
Addresa: Sighisoara, ROMANIA, 96 Mihai Viteazu Street, Jud. Mures, cod 545400
Tel: +40-265-77 15 30 / +40-265-77 14 93
Fax: +40-265-77 87 23
Email: office@cesiro.com
Websitewww.cesiro.com
bottegaverde.ro

Related Articles

10 Comments

  1. Salarii primite în rate, lucru tot mai mult,pauze puține (3minute să te duci la toaletă???), pauză de țigară,nu!(mai rău că în armată și în pușcărie), Transportul???? Autobuze,de pici afară din ele,frig iarna de îngheți,vara mori de cald,nici un pic de confort in ele!!! Dați salariile la timp și pe meritele muncitorilor și motivați muncitorii, pentru că nu mai aveți muncitori,pe zi ce trece tot mai puțini rămân!!!!!!

Lasă un răspuns

Back to top button