Obiective turistice

Cel mai nou parc balnear din Transilvania s-a deschis, zilele trecute la Dej

Parcul Balnear TOROC din Dej a fost deschis oficial

horacredit.ro/somproduct.ro

Prima zi de vara a coincis la Dej si cu deschiderea sezonului estival la Parcul Balnear Toroc. In aceasta dimineata a fost inaugurata oficial noua baza de agrement, in prezenta invitatilor din cadrul autoturitatilor publice locale si centrale.

Dupa discursurile in care a fost descrisa investitia efectuata, a urmat un tur al Parcului Balnear, iar incepand de maine va fi deschis si pentru public.

Cei care vor trece pragul noului Parc Balnear Toroc, pe lângă lacul sărat, vor beneficia de un bazin pentru adulți cu o suprafață de 700 de metri pătrați, un bazin cu apă sărată cu o suprafață de 113 mp, un alt bazin pentru copii în suprafață de 96 de metri pătrați și 3 tobogane care coboară de pe versantul dealului aflat lângă Parcul Balnear.

Așa cum este și normal, în urma investiției de peste 1 milion de euro, și tarifele de intrare au fost ușor majorate. Astfel, din acest sezon estival, un bilet normal pentru o zi va costa 15 lei, iar după ora 16, 10 lei. Un abonament care cuprinde 15 intrări va costa 120 lei. De asemenea, utilizarea toboganelor se va taxa separat, cu 10 lei/zi. Accesul la saună va costa 5 lei/zi, iar închirierea unui șezlong, 5 lei/zi. Cei care aleg să rămână peste noapte în mini-pensiunea Parcului Balnear Toroc vor plăti 100 lei/noapte pentru o cameră cu pat matrimonial și 120 lei/noapte pentru o cameră cu pat suplimentar.
vola.ro

60 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button