Cazare în Sighisoara

CAZARE IN SIGHISOARA PENSIUNEA GIA

horacredit.ro/somproduct.ro

Va invitam sa petreceti cateva zile in frumosul oras Sighisoara!
Casa in care este situata Pensiunea Gia are o vechime de peste 100 de ani si se afla intr-o zona cu iz istoric, foarte aproape de principalele atractii turistice:Turnul cu Ceas,Scara Acoperita,Biserica din Deal, Biserica Manastirii, Turnurile Breslelor, Catedrala Ortodoxa etc. Sunt 7-9 minute de mers pe jos pana in orasul vechi sau centrul orasului.Autogara si Gara sunt la mica distanta.
Va punem la dispozitie 13 camere tip boutique,mobilate individual ( in unele camere cu mobilier din lemn masiv, sculptat manual) , fiecare cu baie proprie si cablu TV. , mobilierul si elementele de decoratiune interioara imbina modernul cu traditionalul.

Dispunem de curte interioara, cu posibilitati de parcare a masinii(, sunt 4 benzi de circulatie, masina poate fi parcata-gratuit- si in strada, supravegheata video).
Bucatara este utilata si pusa – exclusiv- la dispozitia turistilor.
Avem” Valentine s Room”, special concepute pentru indragostiti, aici fiecare zi este o “Valentine Day”. Puteti petrece, la noi, clipe de neuitat alaturi de persoana iubita.
Oferim internet wireless gratuit ,spatiu pentru recreere si gratar,seif la receptie, acces la telefon.
. Daca doriti informatii despre Sighisoara si punctele de interes turistic, din Romania, in fiecare camera exista mape de informare ( limbile romana si engleza ), totodata va putem oferi consiliere gratuita .

Receptia este deschisa non-stop, aici se gaseste un automat pentru cafea si un mic bar cu bauturi.
Este disponibil- contra cost- un serviciu de spalatorie.
Ne adresam atat turistilor aflati in vacanta cat si persoanelor care tranziteaza Sighisoara sau sunt in Orasul Medieval in interes de serviciu si cauta o cazare mai ieftina.
Totodata, locatia noastra este ideala in cazul in care organizati o excursie sau tabara in Transilvania

Va asteptam cu drag si dorim sa aveti o sedere placuta!

Situare
Suntem usor de gasit,Hotelul este la 50m. de Gara CFR, 70m. de Autogara, 7 minute de mers pe jos fata de centrul orasului si cetatea medievala. Vis-a-vis este un market cu program prelungit, o farmacie este la 50 m. , piata agroalimentara si Penny market la 7 minute/respectiv 8 de mers pe jos .
Cum ne gasiti? Dinspre BRASOV, dupa ce ati intrat in oras, la al doilea semafor mergeti in dreapta,traversati podul peste riul Tirnava Mare si urmati indicatorul Gara.

Cum ne gasiti?
Dinspre TARGU MURES sau MEDIAS , dupa ce ati intrat in oras, treceti pe linga Penny(care este linga un parculet) si imediat Petrom(ambele pe partea stinga de mers), traversati podul peste Tirnava Mare si- de pe pod- pe partea stinga- la vreo 50 m.) o sa vedeti pensiunea.

 

Tarife    

99.00 LEI/CAMERA/ NOAPTE-CAMERA MATRIMONIALA
99.00 LEI/CAMERA/ NOAPTE-CAMERA CU 2 PATURI
140.00 LEI/CAMERA/ NOAPTE- CAMERA  3 PATURI

Contact

Sighisoara, Str. Libertatii 41
Romania, jud Mures

Tel:+40 722 490 003

Email: office@cazareinsighisoara.ro
Site: www.hotelgia.ro

 

248 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button