fashiondays.ro
Cultura

Casa cu Prispă din Sighișoara


interlink.ro

Casa cu Prispă este situată în Sighișoara, orașul-cetate din inima Transilvaniei, fiind o unitate de cazare inedită care reușește să îmbine cu măiestrie aerul medieval, confortul contemporan și liniștea de odinioară, acolo unde se află unica cetate medievală din Sud-Estul Europei, încă locuită.

Casa cu prispă este un proiect început din dorința de a păstra o căsuța tradițional românească, construită în anul 1923, care a continuat cu extinderea acesteia până la cladirea actuală ce păstrează cele 2 odăi și prispa casei aproape neschimbate.

Situată la 3 km de centrul orașului și 400 m de Manastirea Sf. Dimitrie, pe traseul Colinelor Transilvaniei și Via Transylvanica, într-un cadru natural, aproape intact, Casa cu prispă vă oferă locația perfectă pentru a vă conecta cu natura.

O locație liniștită unde aveți posibilitatea să vă bucurați din plin de natură în toată splendoarea ei!

Dispunem de bucătărie dotată cu plită electrică, cuptor electric, mașină de spălat vase , cafetieră, toaster, fierbător de apă și frigider puse la dispoziția turiștilor.

Prispa casei, de unde și numele, precum și terasa din spate sunt locurile unde puteți savura o cafea, ceai sau orice altă băutură preferați. De asemenea, pe terasa din spate se poate lua masa, aceasta este deservită de grătarul pus la dispoziția oricui pentru a savura o bucată de carne bine facută oricând are poftă!
Zona de joacă este locul preferat de familiile cu copii care se pot juca în voie, fiind supravegheați de către părinți de pe micuța terasă din apropierea acestuia.
SPA -ul , în aer liber, vă pune la dispoziție ciubărul încălzit cu lemne, sauna electrică și șezlongurile ce deservesc această zonă pentru a completa tabloul perfect din mijlocul naturii.

Micul dejun este inclus în prețul cazării. Pentru orice nelămurire, ne puteți contacta fie telefonic, fie prin email.

Casa cu Prispă are o capacitate de 21 de adulți și dispune de 7 camere cochete, 8 băi, living cu spațiu de luat masa și o bucătărie generoasă, complet utilată. Spațiile de cazare sunt formate din 5 camere triple cu pat matrimonial și canapea extensibilă, o cameră dublă cu pat matrimonial și un apartament cu capacitate de 4 adulți. Fiecare cameră beneficiază de baie proprie și TV.

CONTACT

  • Adresa : str. Aurel Vlaicu, nr.33, Sighisoara, jud. Mures
  • Nr. telefon : 0742336323
  • Site: https://casacuprispa.ro/

bottegaverde.ro

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button