Life style

Cand stii ca un om nu se va schimba niciodata!

horacredit.ro/somproduct.ro

La inceput totul a fost frumos, tineri si indragostiti, nimic nu va statea in cale si va faceati planuri mari de viitor impreuna! Te-a cerut chiar si de sotie? Felicitari!

Insa ceea ce avea sa afli mai tarziu este faptul ca el traia o viata dubla! Si cand zic dubla nu ma refer neaparat la o alta ea, ci poate ma refer la niste vicii sau hoby-uri murdare de care tu nu stii, dar care vor iesi la iveala dupa nenumaratele minciuni spuse de-a lungul timpului.

Asadar, ai aflat! Toti banii ce ii castiga ii juca la ruleta, carti sau pacanele! Te intrebi…dar cum este posibil ca nu venea niciodata fara bani acasa! Vei afla si mai tarziu ca are datorii de mii de euro! Bani luati imprumut pentru jocuri sau sa isi acopere mizeria in fata ta!

Ai aflat? Esti dezamagita, deceptionata, va certati, il ameninti ca il parasesti…El joaca acum rolul de ”macho”, te face sa te simti ca si cum e vina ta ca ”l-ai” prins….te superi si mai tare, nu vorbiti doua zile! Dupa ce trec cele doua zile in care nu va vorbiti, vine la tine cu capul plecat si o figura de vinovatie si isi cere iertare! Iti promite in acelasi timp ca se va schimba si ca va renunta la prostii! Tu, fiindca il iubesti, il ierti si ii mai acorzi o sansa sa se schimbe.

Apoi totul revine la normal! Si cand zic totul, ma refer chiar totul: Tu iti vezi in continuare de vise, de planuri de viitor, ai grija sa aduci bani in casa, ai grija de el, de voi, de casuta voastra, investesti timp si sentimente in tot, pana cand aflii ca iar te-a mintit! Si iar ai aflat si iar va certati si iar nu vorbiti doua zile si iar il ierti si iar o luati de la capat si iar, chiar totul revine la normal…..si iar il prinzi …..si iar va certati……si au trecut 5 ani de cand astepti marea schimbare!

Au trecut 5 ani in care ai asteptat sa fii din nou cucerita! Au trecut 5 ani in care ai indurat si ai plans cat pentru 5 vieti! Pentru ce? Pentru un om care nu se va schimba niciodata!

Ai platit 5 ani din viata pentru cineva care te mintea tot timpul!
Acum scutura-te de praf si mergi mai departe!

12 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button