Stiri Naționale

Bebeluș, Înecat La Botez. A Intrat În Stop Cardio-Respirator, După Ce A Fost Scufundat De Preot. Este În Stare Gravă

horacredit.ro/somproduct.ro

Se pare că preotul de la Biserica din cartierul Zamca l-a scufundat pe micuț în cristelniță, deși după ultimele protocoale în vigoare nou-născuții trebuie doar udați pe cap

Un bebeluș în vârstă de doar șase săptămâni a ajuns duminică după-amiază în stop cardio-respirator la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava, direct de la slujba de botez.

Evenimentul, care se dorea a fi plin de fericire, a avut loc la Biserica Zamca. Preotul care a oficiat slujba nu a ținut cont de ultimele protocoale în vigoare și l-a băgat pe micuț cu totul în cristelniță, moment în care copilul a înghițit o cantitate mare de apă, ce i-ar putea fi fatală.

La sosirea echipajului SMURD la lăcașul de cult, nou-născutul era în stop cardio-respirator și a fost nevoie de manevre de resuscitare. ”A fost intubat, aspirat, avea o grămadă de apă în plămâni”, a precizat în stare de șoc medicul care i-a acordat primul ajutor, recunoscând că micuțul era aproape mort.

În prezent, nou-născutul este internat la secția de Terapie Intensivă în stare gravă. Cadrele medicale sunt reticente și precizează că este posibil ca micuțul să rămână cu sechele neurologice.

174 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button