fashiondays.ro
Judetul Mures

Bărbat de 56 de ani din Mureș, prins în flagrant când abuza două surori minore, sub pretextul că le ajută la teme


interlink.ro

Caz revoltător în județul Mureș, unde un bărbat de 56 de ani este acuzat că a abuzat sexual, de mai multe ori, două surori, în vârstă de 10 și 14 ani. Potivit anchetatorilor, acesta a câștigat încrederea familiilor sărmane ale copilelor, sub pretextul că vrea să le ajute la teme. Atenție, sunt informațîi care va pot afecta emoțional.

Agresorul locuiește de 20 de ani în localitatea Filpișu Mare, lângă Reghin, unde are un magazin. Bărbatul a câștigat încrederea localnicilor după ce le-a dat alimente pe datorie și s-a oferit să ajute copii la teme, după ore.

El ar fi improvizat într-o magazie un spațiu în care susținea că fetele își fac lecțiile. Nimeni nu a bănuit ce se petrece acolo.

Polițiștii au aflat totul în urma unui apel anonim la 112, iar astfel bărbatul a fost prins în magazie, în timp ce o abuza pe copila de 10 ani. Pentru părinți a fost un șoc și au aflat apoi că și sora ei mai mare a fost victima abuzului.

Din primele date rezultă că abuzurile s-ar fi petrecut în repetate rânduri, timp de aproape un an.

Anchetatorii au dispus reținerea suspectului pentru viol și agresiune sexuală în formă continuată și iau în calcul și ipoteza potrivit căreia ar fi vorba de mai multe victime, alți copii din localitate pe care bărbatul s-a oferit să îi ajute la lecții.

bottegaverde.ro
Source
observatornews.ro

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button