Stiri Naționale

Bărbat cercetat pentru că păcălea turiștii din Costinești. Câștiga 400 – 500 de lei în 15 minute

horacredit.ro/somproduct.ro
Un bărbat care juca „alba-neagra” pe Faleza Soarelui din Costinești este cercetat pentru organizare de jocuri clandestine, după ce oamenii legii l-au prins în timp ce câștiga, din această activitate, 400 – 500 de lei în 15 minute.
Jandarmii constănțeni spun că au prins pe Faleza Soarelui din Costinești un bărbat care „învârtea de zor pe o măsuţă, trei pahare metalice”.
În interiorul unuia dintre pahare a fost găsită o bilă din burete.
Jandarmii au explicat mecanismul prin care o astfel de persoană care joacă „alba-neagra” poate să câștige 400 sau 500 de lei în doar 15 minute, potrivit digi24.ro.
„Deschiderea este de 10-15 lei și câştigi. Se trece la 50 lei şi surpriză, iar câştigi. Când se trece la 100 lei cu siguranță vei pierde. Din fericire un tânăr de 29 de ani din Vâlcea și-a recuperat cu ajutorul jandarmilor ‘investiția’ de 150 lei în această ‘afacere’”, au spus jandarmii.
Potrivit acestora, pe lângă cel de la masă, care învârtea paharele, mai erau cel puţin doi „susţinători”, dintre care unul se ocupa să cu atmosferă și să invită oamenii la joc, în timp ce altul „se postează” la mică distanţă și dă alarma când în zonă îşi fac apariţia echipajele de ordine publică.
Asupra celui de la masă, jandarmii au mai găsit suma de 300 lei.
Acesta a fost dus la Poliția Costinești pentru continuarea cercetărilor.
15 - VIZUALIZĂRI

🔥Doar 3599 Lei Televizor QLED Samsung 165 cm! 🔥

Lasă un răspuns

Back to top button